Liselilerin aşk üçgeni ölüm getirdi

Güncelleme Tarihi:

Liselilerin aşk üçgeni ölüm getirdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2007 00:00

Antalya'da, erkek arkadaşı D.Ö.'nün başka bir kızı sevdiğini öğrenen Özlem, yaşamına son verdi. Suçluluk duygusuna kapılan D.Ö.'nin kız arkadaşı da intihara teşebbüs etti.

Manavgat Anadolu Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Özlem Öz, 4 yıl boyunca duygusal ilişki yaşadığı aynı okulun lise 1'inci sınıf öğrencisi D.Ö.'nün, yine lise 1 öğrencisi olan P.K. adlı kızla da kendisinden gizli sevgili olduklarını öğrenince çılgına döndü.

Dün akşam saat 17.00 sıralarında okuldan çıkıp koşarak eve gelen Özlem Öz, annesinin kalp ilaçlarından çok miktarda içti. Yakınları tarafından baygın halde bulunarak götürüldüğü hastanede midesi yıkanan ve durumu ağır olduğu için Akdeniz Üniversitesi Tıh Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Özlem Öz, müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

SUÇLULUK DUYGUSUNA KAPILDI

Olayın Manavgat'ta duyulması üzerine, Özlem Öz'ün arkadaşlarının okulda P.K.'yı sıkıştırıp tartakladığı, ardından evine kadar kovaladığı iddia edildi.

Özlem Öz'ün ölümü nedeniyle suçluluk duygusuna kapılan P.K., sabah saatlerinde evinde bulunan ilaçlardan çok miktarda içerek intihar girişiminde bulundu. Manavgat Devlet Hastanesi'nde midesi yıkanan genç kızın yoğun bakımda tutulduğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı. Özlem Öz'ün cenazesi ise bugün Manavgat'ın Çavuşköy Köyü'nde toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!