Liseli sevgililer hırsızlıktan yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Liseli sevgililer hırsızlıktan yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2009 17:59

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde sevgili oldukları belirtilen lise öğrencileri 19 yaşındaki A.K. ile 18 yaşındaki I.Ş., bir alışveriş merkezinden hırsızlık yaparken yakalandı.

Haberin Devamı

Alanya’da lise son sınıf öğrencileri A.K. ile kız arkadaşı I.Ş., Alışveriş Merkezi'nde bulunan bir mağazaya girdi. Burada kıyafetlere bakan çift denedikleri kıyafetleri rafa bırakarak, mağazadan çıkmak istedi. Bu sırada rafa bırakılan kıyafetlerin eksik olduğunu fark eden reyon görevlisi, durumu mağazanın güvenlik görevlisine bildirdi. Bunun üzerine güvenlik görevlileri çıkışta iki gencin üstünü aradı. Arama sonucunda A.K.'nin çantasından 1 kadın hırkası, kız arkadaşı I.Ş.'nin çantasından ise 1 kadın gömleği çıktı. I.Ş., A. K. ile sınıf arkadaşı olduğunu belirterek, bir arkadaşlarının doğum günü sebebiyle hediye almak için onunla bu alışveriş merkezinin önünde buluştuklarını söyledi.

Alanya Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla A.K'nın ifadesi doğrultusunda Kestel Beldesi'ndeki evinde yapılan aramada da 9 erkek keten pantolonu, 4 erkek kot, 1 keten şort, 32 erkek tişört, 5 kazak, 2 erkek çorap, 4 erkek gömleği, 2 mont ve 1 erkek spor ayakkabısı ele geçirildi.

Malzemeler mağaza yetkililerine teslim edilirken, gözaltına alınan zanlılar ise polisteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!