Liseli, ‘omuz attı’ diye bıçaklandı

Güncelleme Tarihi:

Liseli, ‘omuz attı’ diye bıçaklandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2009 15:34

KAYSERİ'de lise öğrencisi 17 yaşındaki O.Y. ve arkadaşı K.M., omuz atma yüzünden tartıştıkları, aynı lisenin ögrencisi 19 yaşındaki İhsan Pekin'i okul önünde bıçaklayarak yaraladı.

Haberin Devamı

Olay, merkez Kocasinan İlçesi Yenişehir Atatürk Ticaret Meslek Lisesi önünde bugün saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 12'nci sınıf öğrencisi İhsan Pekin, geçen hafta okul kooridorunda kız arkadaşıyla yürüyen 11'inci sınıf öğrencisi O.Y.'ye omuz attı. Bu olayı gururuna yediremeyen O.Y. ile İhsan Pekin arasında çıkan tartışma, diğer öğrencilerin araya girmesiyle kısa sürede sona erdirildi.

Okul idaresi tarafından işlediği başka bir suç nedeniyle O.Y., 5 gün okuldan uzaklaştırma cezası aldı. O.Y. bugün yanına aldığı arkadaşı K.M. ile okula geldi. Okul kapısı karşılaşan gençler arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. O.Y. üzerinde taşıdığı bıçakla, İhsan Pekin'i sol kalçasından bıçaklayarak kaçtı. Pekin, çağrılan ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Pekin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olaydan sonra kaçan O.Y. ile arkadaşı K.M. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bıçaklanan İhsan Pekin'in sınıfta kaldığı için yaşının büyük olduğu ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!