Liseli kızlar karne gününde kavga etti

Güncelleme Tarihi:

Liseli kızlar karne gününde kavga etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2011 13:50

Sivas'ta lise öğrencisi 7 kız, karne heyecanının yaşandığı gün, okul çevresinde kavga etti.

Haberin Devamı

Halil Rıfat Paşa Caddesindeki lisede eğitim gören bir grup kız öğrenci, okulun karşısındaki ara sokakta aralarında çıkan tartışmanın ardından kavga etmeye başladı. Kız öğrenciler, erkek arkadaşlarının, çevredekilerin ve bölgede okul dağılımı için görev alan polis ekiplerinin araya girmesiyle ayrıldı.

Kız öğrenciler, 2 grup halinde polis aracına bindirilerek sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Sivas Devlet Hastanesi ve Numune Hastanesine götürüldü. Öğrencilerden M.K'nın (15), diğer gruptaki kızlar tarafından darbedildiği iddia edildi.

Bir arkadaşının refakat ettiği M.K, Sivas Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından polis ekiplerince Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Kavgaya karıştıkları iddia edilen R.P. (16), G.S (15), S.K. (15), H.G.K. (16), N.H. (16) ve B.Ş.K'nin(16) de hastanedeki işlemlerinin ardından Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldüğü bildirildi.

Kavga eden öğrenciler arasında, eğitim yılı başından itibaren birbirlerini öğretmenlere şikayet etme konusunda gerginlik olduğu, yarıyıl tatili öncesinde yeniden tartışan grubun kavga ettiği ileri sürüldü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!