Liseli kıza işkence

Güncelleme Tarihi:

Liseli kıza işkence
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2001 00:00


Orhan SAAT-Ramis HEPCAN/İSTANBUL
Haberin Devamı

Babasına gözdağı vermek isteyen hasımları, Liseli S'yi kaçırıp 2 gün boyunca çeşitli işkencelerle acı çektirdi. Baba Ömer Ç. bir süredir tehdit edildiğini söyledi.

Benzin istasyonu sahibi Ömer Ç'ye gözdağı vermek isteyen kimliği belirsiz kişiler, 17 yaşındaki lise öğrencisi kızı S'yi kaçırıp vahşice dövdüler, tecavüze yeltendiler, saçlarını ve kaşlarını kazıdılar. ‘‘Bu babana ders olsun’’ diyerek S'yi evinin yakınlarında bırakan şahısların, uzun süredir Ömer Ç'yi tehdit ettikleri belirtildi.

Kaçıranlar 3 kişi

Kadıköy Küçükbakkalköy'deki bir sitede oturan lise öğrencisi S.Ç, Cumartesi günü, Altıyol'daki üniversiteye hazırlık kursuna gitmek için evinden ayrıldı. Minibüs bekleyen genç kız yaklaşan bir otomobilden inen üç kişi tarafından kaçırıldı. S.Ç'yi, gözlerini bağlayarak bir eve götüren kimliği belirsiz kişiler, iki gün boyunca işkence yaptılar. Liseli S.Ç.’ye tecavüze yeltenen bu kişiler, dayak attılar, saçlarını ve kaşlarını jiletle kazıdılar.

Bu kez öldürmedik

İki gün sonunda genç kızın ellerini, kollarını ve gözlerini bağlayan saldırganlar, onu Küçükbakkalköy'deki evinin yakınlarında bir çöp konteynerinin yanına bıraktılar. Ayrılırken, S.Ç'nin babasını telefonla arayarak, ‘‘Bu sefer öldürmedik. Bir dahaki sefere cesedini bırakacağız’’ dediler. Küçükbakkalköy'deki Anadolu Çınar Hastanesi'nde tedavi edilen S.Ç'nin vücudunda, darp izleri tespit edildi. Olayın alacak verecek hesaplaşması gibi göründüğüne dikkati çeken polis yetkilileri soruşturmanın sürdüğünü belirttiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!