Liseli kıza çirkin tuzak

Güncelleme Tarihi:

Liseli kıza çirkin tuzak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2010 00:00

Liseli kızın erkek arkadaşıyla ilişkisi, başka bir öğrenci tarafından kayda alındı. Görüntülerle şantaj yapan öğrenci, kıza tecavüz etti. Başka öğrenciler de kıza şantaj yapıp ilişkiye girmek isteyince durum adliyeye yansıdı.

Haberin Devamı

MUĞLA’nın Fethiye İlçesi’nde lise son sınıf öğrencisi B.M. (18), aynı okulda öğrenci olan kız arkadaşı A.B. ile (17) geçen mart başı, okula yakın bir işyerinin deposunda cinsel ilişkiye girdi. Bu sırada B.M., yine aynı okulda öğrenci olan arkadaşı K.B.’yi (17) depoda bir yere gizleyerek, sevgilisiyle sevişmelerini kameraya çektirdi.

Yine kaydettiler

B.M. ile A.B.’nin sevişmesinin ardından saklandığı yerden çıkan K.B., görüntüleri internete koymakla tehdit ederek kızla ilişkiye girmek istedi. Genç kız bu duruma karşı çıkarak sevgilisinden yardım istedi, ancak o da genç kızı arkadaşıyla ilişkiye girmeye zorladı. Bunun üzerine K.B., A.B.’ye tecavüz etti. Bu kez de B.M., tecavüz görüntülerini kaydetti. Olaydan bir süre sonra tecavüze uğrayan A.B.’nin görüntüleri, okulda elden ele dolaşmaya başladı. Sevgilisi ve arkadaşı tarafından okuldaki başka erkeklerle de cinsel ilişkiye girmeye zorlanan genç kız, durumu ailesine anlattı. Olayı öğrenen okul idaresi soruşturma başlatarak, iki erkek öğrenciyi okul disiplin kuruluna sevk etti.

Liseli kıza çirkin tuzak


Savcılık serbest bıraktı

Soruşturma başlatan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise iki erkek öğrenciyi okuldan uzaklaştırdı. Kız öğrenci de başka bir okula nakledildi. Öte yandan olayın ortaya çıkmasının ardından polis 2 öğrenciyi gözaltına aldı. Polise verdikleri ifadelerinin ardından öğrenciler, Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla serbest bırakıldı. Daha sonra okuldan uzaklaştırıldığını öğrenen K.B., tarım ilacı içerek intihara kalkıştı. Yakınları tarafından hastaneye götürülen genç hayata döndürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!