Lise öğrencisine Pitbullu işkence

Güncelleme Tarihi:

Lise öğrencisine Pitbullu işkence
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2009 11:39

Eskişehir'de bir lise öğrencisini “neden bizim mahallede dolaşıyorsun” diyerek zorla metruk bir eve götürüp, pitbull cinsi köpek saldırttıkları ve darbettikleri ettikleri iddia edilen 4 gençten 3'ü yakalandı.

Haberin Devamı

Turgutreis Endüstri Meslek Lisesi 1. sınıf öğrencisi Turgay P'nin (16), Alanönü Mahallesi'ndeki bir parkta oturduğu sırada yanına A.D. (22), S.K. (20), S.K. (23) ve henüz ismi belirlenemeyen 4 kişi geldi.

Şüpheli 4 genç, “Neden buralarda geziyorsun, mahalledeki bisikletleri yoksa sen mi çalıyorsun?” diyerek yanlarındaki pitbull cinsi köpeği saldırtma tehdidiyle Turgay P'yi Kurtuluş Mahallesi'ndeki daha önce bir cinayetin işlendiği tek katlı metruk eve götürdüler.

Şüphelilerin burada darbettikleri Turgay P'ye köpeği saldırtıp, işkence yaptıkları ve ardından kaçtıkları öne sürüldü.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Turgay P, cep telefonuyla 155 Polis İmdat hattını arayarak yardım istedi. Olay yerine gönderilen 112 Acil Servis sağlık ekibi Turgay P'yi devlet hastanesine kaldırdı. Emniyet güçleri de olayla ilgili araştırma başlattı.

Verilen eşkal doğrultusunda A.D, S.K. ve S.K'yı yakalayan emniyet güçleri, diğer şüpheliyi de gözaltına almak için arama çalışmalarını sürdürüyor.
Gözaltına alınan şüphelilerin, sorgularının ardından “kasten yaralama, hürriyeti tahdit ve işkence” suçlarını işledikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!