Liderlerden sekso-politik tavsiyeler

Güncelleme Tarihi:

Liderlerden sekso-politik tavsiyeler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2012 00:00

Rusya Başkanı Putin, yatakta birden fazla partnere sahip olmanın kişinin ‘kendini fazla yormamasını’ sağladığını söylüyor. Ünlü internet sitesi Daily Beast, John F.Kennedy’den Kaddafi’ye kadar pek çok devlet adamının seks tavsiyelerini derledi

Haberin Devamı

Grup seks dinlendirir
VLADIMIR PUTIN
Rusya başkanı Vladimir Putin, Pussy Riot grubunun bir üyesinin Moskova Devlet Biyoloji Müzesi’nde grup sekse katılıp sonra da bunu internette paylaştığıyla ilgili bu hafta çıkan haberler karşısında deliye döndü. Putin, internete yüklemeyi ‘tartışmaya yol açan’ ve ‘yasal değerlendirmelere tabi tutulacak’ bir davranış olarak değerlendirdi. Ama yine de kendisi de grup seksinin yararlarının olduğunun farkında. Verdiği bir röportajda, “Bazıları grup seksin, kişinin daha az yorulması açısından daha iyi olduğunu söylüyor” dedi.

Baş ağrısına karşı kadın
JOHN F. KENNDY
JFK Pulitzer ödülü kazanan tek başkan olmasının yanında ayrıca Amerika’yı Küba Füze Krizi gibi bir krizden başarılı bir şekilde çıkarmasıyla da diğer başkanlar arasından sıyrılıyor. Ama 35’inci Amerika başkanı, sadece bunlarla değil baş ağrısına çare olarak sunduğu yöntemle de farklılaştı. İngiltere Başbakanı Harold Macmillan yaptığı bir zirve toplantısında Kennedy kayıtlara geçen şu sözleri söyledi: “Sende nasıl oluyor bilmiyorum Harold. Ama ben üç günde bir, kadınla olmazsam, korkunç baş ağrıları çekmeye başlıyorum.”

Haberin Devamı

Evet de hayır da görecelidir
BILL CLINTON
En son Demokrat Parti Kongresi’nde yaptığı konuşmasında bahsetmemiş olabilir ama bir zamanlar Bill Clinton Amerikan vatandaşlarına aşk kaçamağı yalanları konusunda yeni bir yaklaşım öğretmişti. Buna göre, “Hayır, ilişkim yok” demek iki anlamda anlaşılabilirdi: “Bunlardan biri ‘şu an ve öncesinde hiç ilişkim olmadı’, diğeri ‘şu anda ilişkim yok’. Eğer biri bana o gün, ‘Bayan Lewinsky’le cinsel bir ilişkiniz var mı?’ diye sorsaydı, o an içinde bulunduğumuz zaman dilimini kastediyor olurdu ve ben karşılığında ‘hayır’ desem tamamen doğruyu söylemiş olurdum.”

Zafersiz aşk olmaz
SILVIO BERLUSCONI
Eski İtalyan Başbakanı Silvio Berlusconi verdiği partiler ve yaşı fark etmeksizin kaçamak yaşadığı kadınlarla ünlenmişti. Bir keresinde, “Kadınlara benimle seks yapmak isterler mi diye sorulduğunda, yüzde 30’u ‘evet’ derken geri kalan yüzde 70’i, yine mi?’ cevabını veriyor” diyerek konuyla ilgili şaka bile yapmıştı. Ama “Zafer kazanma duygusu olmadan elde edilenden alınan tatmini anlayamıyorum” diyerek seks için para ödeme fikrini reddettiğini belirtmişti.

Haberin Devamı

Çıplaksa yırtarsın
DOMINIQUE STRAUSS-KAHN
Uluslararası Para Fonu eski başkanı Strauss-Kahn’ın ilişkilerinde pek de seçici olmadığı biliniyordu. Geçen sene New York’ta cinsel taciz suçlamasına maruz kalmış ama tıpkı partilerde hayat kadınlarıyla beraber olduğu iddiasını yalanlandığı gibi, bu suçlamayı da çok hızlı yalanlamıştı. Sonunda adı geçen partilere katıldığını kabul eden Strauss-Kahn için avukatı çok değişik bir savunma yapmıştı: “Tahmin edebileceğiniz gibi, böyle partilerde her zaman giyinik olmuyorsunuz ve çıplak bir kadının hayat kadını olup olmadığını eminim sizler de anlayamazsınız.”

Kraliçem, hayatımın kadını!
PRINCE PHILIP
Kraliçe 2. Elizabeth’in kocası Prens Philip, İngiltere’nin bir kraliçeyle en uzun zaman evli kalmış ismi. Ama bu evlilik müessesiyle ilgili en genel geçer bilgiye sahip olduğu anlamına gelmiyor: “Bir hayat kadını için tabii ki bir eşten daha ahlaklı olduğunu düşünmüyorum ama neticede aynı şeyi yapıyorlar.”

Haberin Devamı

Bunga bunga’dan gelen sağlık
MUAMMER KADDAFİ
Libyalı diktatör sadece seksi sevmiyordu, aynı zamanda Viagra bağımlılığı da vardı. Hatta bir keresinde Prens Andrew’la yapacağı ticari toplantıdan önce dört kadınla aynı anda ilişkiye girdiği söylendi. Hatta Kaddafi’nin Berlusconi’ye ünlü sözü ‘bunga bunga’yı öğreten kişi olduğu iddiası bile ortaya atıldı. Tabii bunların hepsi Kaddafi’yi kadınlar konusunda uzman ilan etmeye yetti. Hatta kadınların sağlık sorunlarıyla ilgili yazılar yazacak kadar işi ilerletti.

Reddedilmemek için başkan ol
EDGAR FAURE
Sayısız Fransız lider kadınlara karşı besledikleri uslanmaz iştahla ünlü oldu. Eski başbakan ve konsey başkanı Edgar Faure ise işi bir adım daha ileri götürerek, unvanların kadınlar tarafından reddedilmemek için çok iyi bir silah olduğunu belirtti: “ Bakan olarak görev yaparken bazı kadınlar beni reddediyordu. Ama başkan olduktan sonra tek bir kadın bile beni reddetmedi.”

Haberin Devamı

Otorite için 35 bin kadın
FIDEL CASTRO
Fidel Castro saklı ama efsanevi bir seks hayatına sahipti. Hatta bir keresinde gayrimeşru çocuklarının fazlalığını, ‘neredeyse aşiret oldular’ sözleriyle vurguladı. Eski çalışanlarından biri Castro’nun 40 yıl boyunca günde en az iki kadın olmak üzere toplamda 35 bin kadınla beraber olduğunu iddia etti. Aynı çalışan, Castro’nun otoritesini cinsel iştahı sayesinde koruduğunu düşündüğünü şu sözlerle belirtti: “Başkan olarak sayısız muhteşem kadına erişimi olmasaydı, bu kadar uzun zaman otorite olarak kalamazdı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!