Lider talimatı: Bir arkadaş kendini yaksın

Güncelleme Tarihi:

Lider talimatı: Bir arkadaş kendini yaksın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

Cezaevlerinde ‘ölüm orucu’ eylemine güvenlik güçlerinin dünkü müdahalesi sırasında, Bayrampaşa Cezaevi'nden, diğer cezaevlerine talimat yağdı. Bayrampaşa'daki örgüt lideri ile Bartın Cezaevi'ndeki sorumlu arasında şu konuşma geçti:

Bartın: Alo, efendim

Bayrampaşa: Alo merhaba. Sizi düşürmekte zorlandık. Bizim diğer aleti kapattık. Şimdi Bayrampaşa'ya saldırı var. Bize de hazırlık var. Niğde'de saldırıya başladılar. Ceyhan'da saldırıya başladılar. Çanakkale'de başlamışlar. Bizim buraya geldiler.

Bartın: Bizim burada şimdi C tarafından başladılar, girdiler. Biz barikatları kuruyoruz. Çanakkale'deki arkadaşlar suyu kesmişler. Götürülme durumunda bütün arkadaşlar ölüm orucuna başlayacaklar. Ceyhan'a da haber iletmeyi düşünüyoruz.

Bayrampaşa: Ölüm orucu olan tüm birimlerimizde o zaman söyleyin saldırı başlayan birimlerimizde bir arkadaşımız kendini yaksın.

Bartın: Tamam.

Bayrampaşa: Sadece bir direnişçi arkadaşımız kendisini yaksın ve verin düşmana. Yani bu saldırı kesilmediği müddetçe onlar bize elini sürmeden biz kendimizi yakacağız.

Bartın: Tamam tamam.

Bayrampaşa: Görüşürüz hoşçakal.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!