Libya'daki işçiler Bilecik'e döndü

Güncelleme Tarihi:

Libyadaki işçiler Bilecike döndü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2011 20:38

LİBYA’nın Bingazi kentinde çalışan 3 işçi Bilecik’e döndü. Mert Ercümen, Nail Ulusoy ve Murat Kırmacı adlı işçiler Bilecik Otogarı’nda yakınları tarafından karşılandı.

Haberin Devamı

Libya’da Türk işadamı Erdil Balan’ın kurduğu beton ve kaldırım taşları üreten şirkette çalışan 25 işçi dün feribotla Marmaris’e geldi. İşçiler arasında bulunan Mert Ercümen, Nail Ulusoy ve Murat Kırmacı bugün akşam saatlerinde otobüsle geldikleri memleketleri Bilecik’te yakınları tarafından karşılandı. Bilecik Otogarı’nda yakınlarıyla kucaklaşan Mert Ercümen, Nail Ulusoy ve Murat Kırmacı Libya’da sürekli silah sesleri duyduklarını söyledi. İşçilerden Nail Ulusoy şunları anlattı:

"Güvenli bir evde kalıyorduk. Zorunlu kalmadıkça dışarı çıkmıyorduk. Gece ve gündüz silah sesleri duyuyorduk. Libyalılar kamu binalarının ve cezaevlerinin yıkıldığını söylüyordu. Zor bir yolculuğun ardından Türkiye’ye geldik. Çok mutluyuz. İnşallah Libya’daki olaylar kısa sürede sona erer. O zaman tekrar Libya’ya gidebiliriz. Bizi güvenli bir şekilde Türkiye’ye gelmemizi sağlayan işverenimiz Erdil Balan’a çok teşekkür ediyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!