LG’ye üç büyük ödül

Güncelleme Tarihi:

LG’ye üç büyük ödül
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2006 00:00

Tüketici elektroniği, Mobil iletişimde teknoloji öncüsü ve küresel lideri LG Electronics, EISA tarafından 3 önemli ödüle layık görüldü. IFA Berlin’de 1 Eylül’de düzenlenecek 2006 EISA Ödül Töreninde LG, "Avrupa Plazma TV 2006-2007”, “Avrupa Dijital Video Kaydedici 2006-2007” ve “Avrupa Ev Sineması Teknolojisi 2006-2007” ödüllerini alacak.

Haberin Devamı

Ödülü layık görülen en ileri teknolojiye sahip tasarımın en son ifadesi LG ürünleri, çekici özelliklerinin yanı sıra ergonomileri ve fiyatları ile de beğeni kazanıyor. 18 Avrupa ülkesinde yayınlanan Ses, Mobil Elektroniği, Video ve Fotoğraf dergilerinden toplam 54 kişinin yer aldığı, Avrupa’nın en büyük editoryal multimedya organizasyonu olan EISA, yüksek kalite ve yaratıcılık arayan teknoloji meraklılarının aradığı tüm özelliklere sahip ürünler ödüllendiriyor.

 

Jüri tarafında ödüle layık görülen ürünler ise şunlar:

 

LG 42PC1RR: “Avrupa Plazma TV 2006-2007”

Haberin Devamı

- Gömme Dijital Video Kaydedicili 42 inçlik Plazma TV. LG, dünyanın entegre duraklatma fonksiyonlu ilk ürününü sunuyor. Bu ürünle TV seyriniz değişecek çünkü telefonu ya da kapıyı açmak için canlı bir yayını durduracak böylelikle de dizinizin en heyecanlı yerini ya da takımınızın galibiyet golünü kaçırmayacaksınız. Esnekliğin yanı sıra LG, harika bir görünüşe sahip bu Plazma TV; yüksek parlaklık, kontrast ve görüntü kalitesi sunuyor..

 

LG duvara monte düz projektör: "Avrupa HT(Home Theatre- Ev Sineması) Teknolojisi 2006-2007"

- LG, duvara monte projektör ile ev sineması tasarımda yeni bir sayfa açıyor. Daha çok bir sanat eserini andıran LG’nin bu yüksek çözünürlüklü eşsiz DLP projektörü, patentli iki LG teknolojisi ile üretildi. Öncelikle duvara monte edilebilecek şekilde düzgün bir projektör üretebilmek için eşsiz L-tipi projeksiyon lensi kullanan LG mühendisleri % 98’lik optimum aynılık sağlayan iki boyutlu LG Ters Tip TIR Prizma kullandı. Bu ters tip, duvara monte projektör üretimine olanak sağlıyor. LG DLP projektör sayesinde en güzel film ve televizyon programları hak ettikleri kalitede izlenecek. Duvara monte bu projektör IF (Uluslar arası Forum Tasarım), Red Dot ve IDEA (Endüstriyel Mükemmellik Ödülü) olmak üzere üç önemli ödül kazandı.

 

Haberin Devamı

LG RH200MHS: “Avrupa Dijital Video Kaydedici 2006-2007”

- LG RH200MHS, gelişmiş video, ses ve 250 GB hard diski sayesinde yenilikçi kayıt kapasitesi sunarak ev eğlencesini yeni bir aşamaya taşıyor. Bu üstün çoklu kayıt özelliği (DVD-RAM/+RW/-RW/+R/-R/+R DL) DVD kaydediciye yüksek esneklik kazandırırken aynı zamanda kaydediciyi herhangi bir formattaki diğer depolama araçları ile de yarışabilir hale getiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!