Levent Üzümcü'yü kızdıran soru

Güncelleme Tarihi:

Levent Üzümcüyü kızdıran soru
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2009 21:03

Medya Kralı programına katılan Levent Üzümcü, bir seyircinin kendisini Kenan İmirzalıoğlu ile kıyaslanmasına sinirlendi. Bunun üzerine araya giren Okan Bayülgen ‘Levent kütük değil oyuncu’ dedi.

Haberin Devamı

Levent Üzümcü / Foto Galeri

 

Kenan İmirzalıoğlu / Foto Galeri

 

Oyuncu Levent Üzümcü, Kanal D'de ekrana gelen Okan Bayülgen'in sunduğu Medya Kralı programının konuğu oldu. Telefonla programa katılan bir izleyici Üzümcü'ye, Kabadayı filminde Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı karakterin kendisine teklif edilmesi durumunda bu rolü oynayıp oynayamayacağını sordu.

 

Bu soruya içerleyen Üzümcü, "Bir şeyin çok fazla talep görüyor olması onun doğru olduğu anlamına gelmez. Lütfen bunu her şey için düşünelim" diye konuştu.

 

Bu sözleriyle Kenan İmirzalıoğlu'na yönelik bir göndermede bulunmadığının altını çizen Üzümcü, yıllardır tiyatro oyuncusu olduğunu hatırlattı.

 

Haberin Devamı

KENAN BENİM GİBİ OYNAYABİLİR Mİ?

 

Medyada bazı insanlara çizildiğini ve bu imajı çizilenlerin üzerlerine işler yapıldığı vurgusunu yapan Levent Üzümcü, konuyu şu sözlerle kapattı: Bence bunu gidip Kenan'a sorman lazım, 'Sen bu kadar tiyatro oyununda oynayabilir misin?' diye. Gel bir kere sen beni tiyatro sahnesinde gör.

 

Üzümcü’nün bu sözleri üzerine Okan Bayülgen araya girdi: Bakın Levent dev gibi bir adam. Ancak bu cüssesine rağmen tiyatro sahnesinde şov yapıyor. O sahne kütük gibi, odun gibi kocaman adamlara göre değildir. Çünkü oynamak çok zordur. Ancak Yevent kütük değil, o kadar yumuşak, o kadar iyi oyuncu ki, mutlaka izlemelisiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!