Leila torpille mi kraliçe oldu

Güncelleme Tarihi:

Leila torpille mi kraliçe oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2011 09:27

Miss Universe 2011’de birinci olan Angola güzeli Leila Lopes’in tacı tehlikede. Lopes’in kendisine Miss Universe 2011 yolunu açan Miss Angola UK yarışmasına sahte evraklarla katıldığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

LEILA LOPES TACINI BÖYLE ALMIŞTI- Fotogaleri

TÜRK GÜZELİ MELİSA ASLI PAMUK

12 Eylül'de Brezilya’nın Sao Paulo kentinde düzenlenen Miss Universe 2011’de (Kainat Güzellik Yarışması) üçüncü olan ancak çıplak fotoğrafları ortaya çıkan Brezilya güzeli Priscila Machado’nun ardından, birinci seçilen Angola güzeli Leila Lopes de torpil iddiaları yüzünden tacını kaybetmek üzere. Arjantin’de yayımlanan Infobae gazetesine göre, Leila Lopes kendisine Miss Universe 2011 yolunu açan Miss Angola UK yarışmasına katılabilmek için evrakta sahtecilik yaptı.

İngiliz görevliyle anlaşmış

Miss Angola UK yarışmasına yalnızca İngiltere’de yaşayan Angola kökenli güzeller katılabiliyor. Ancak Lopes, Angola’da yaşamasına rağmen Charles Mukano adlı İngiliz görevlinin de yardımıyla kendisini İngiltere’de yaşıyormuş gibi gösterdi ve bu sayede yarışmaya katılmaya hak kazandı. Eğer Lopes’in sahte belgelerle yarışma kurallarını ihlal ettiği iddiası kanıtlanırsa, Miss Universe 2011’de kazandığı birincilik tacını ikinci olan Ukrayna güzeline devredecek.

Haberin Devamı

Melisa: Torpili ortaya çıktı

MISS Universe 2011’de Türkiye’yi temsil eden ancak ilk 16’ya giremeyen Melisa Aslı Pamuk da Facebook’taki sayfasında Leila Lopes’e torpil yapıldığını öne sürmüştü. Pamuk, sayfasına geçtiğimiz gün de şu mesajı ekledi: “Leila Lopes’in torpili ortaya çıkmış. Araştırma yapılıyor, tacı elinden alınabilirmiş.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!