Lara'yı yıkan aşk

Güncelleme Tarihi:

Larayı yıkan aşk
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2002 02:02

Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak yaşamına son veren Özel Üsküdar Amerikan Koleji öğrencisi Lara Falay'ın bilgisayar ve chat kayıtlarını inceleyen polis, genç kızı ölüme taşıyan gizli dünyasının sırlarını bir bir ortaya çıkarıyor. Polis şimdi de, Lara'nın gizli ve platonik aşkı, C'ye ulaştı.

YENİ FOTOĞRAFLAR

Lara'nın ölümünden sonra bir hafta boyunca ailesinin girilmesine izin vermediği odasından önceki gün bilgisayarını alan polis, chat kayıtlarında, yaklaşık dört ay önce C adındaki bir gençle mesajlaştığını belirledi. Bir polis yetkilisi, Lara'nın duygusal mesajlar ve fotoğraflarını gönderdiği gönderdiği C'den aynı ilgiyi göremediğini söyledi. Lara'nın, içine kapanıp, ailesi ve arkadaşlarıyla ilişkisini de aynı dönemde kestiğine dikkat çeken polis yetkilisi, ‘‘Lara, karşılıksız bir aşk yaşamış. Bunun onu ne kadar etkiledğini bilemiyoruz. İnternet'te görüştüğü C'ye ulaşıp bilgisine başvuracağız’’ dedi.

Lara Falay'ın mesajlarında, satanizmle ilgili yeni fotoğraf ve görüntüler ele geçirildi. Erkek arkadaşı E.P ile arasını açan görüntülerin arasında, satanistlerin sitelerinde bolca kullandıkları, yüzü boyalı boynu bükük çıplak kadın fotoğrafı, pentegram, sembolik şeytan gözü ve çeşitli ayin fotoğrafları bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!