Lara’nın yıllıktaki ilginç cümlesi

Güncelleme Tarihi:

Lara’nın yıllıktaki ilginç cümlesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2002 02:03

Köprüden ölüme atlayan Üsküdar Amerikan Koleji öğrencisi Lara için okul yıllığında şu ilginç cümle yer alıyor: ‘‘Kim bilebilirdi ki şeytanla meleğin aynı bedende buluşabileceğini.’’

Kuyumcu Yasev Falay ile Verda Falay'ın iki çocuğundan biri olan ve Üsküdar Amerikan Koleji 6-A sınıfında okuyan Lara Falay (16), dün sabah Ortaköy'deki evinden ayrılarak, servisle, Üsküdar Bağlarbaşı'ndaki okula gitti. Servisten iner inmez, okula girmeyip bir taksiyle uzaklaştı. Saat 12.00 sıralarında 34 THE 06 plakalı taksiyle Kadıköy Yakası'ndan Boğaziçi Köprüsü'ne gelen Lara Falay, trafiğin yavaşladığı bir sırada aşağı indi. Koşarak korkuluklara tırmanan Lara Falay, kendisini boşluğa bıraktı.

Kızının cesedini aradı

Polis, takside eşyalarını bırakan genç kızın babası Yasev Falay'ı arayarak haber verdi. Eşi Verda ile birlikte Boğaziçi Köprüsü'nün Kuzguncuk ayağına gelen Yasev Falay, deniz polisi ile birlikte kızının cesedinin arama çalışmalarına katıldı. Lara'nın cesedi, saat 14.00 sıralarında, Paşalimanı'nda suyun üzerine çıktı. Yasev Falay, kızının cesedini polislerle birlikte denizden çıkarıp, Paşalimanı Balıkçı Barınağı'na götürdü. Çok üzgün görünen Yasev Falay burada, deri montunu çıkarıp, kızının cesedinin üzerine örttü.

Arkadaşlarına göre satanist

Lara Falay'ın kafasında, suya çarpma anında oluştuğu sanılan bir travma izi tespit edildi. Ceset, savcının incelemesinden sonra, Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Lara Falay'ın intihar ettiğini öğrenen arkadaşları ve öğretmenleri mateme büründüler. Arkadaşları, okul yıllığında, ‘‘Kim bilebilirdi ki şeytanla meleğin aynı bedende buluşabileceğini’’ yazan Lara'nın, satanist olduğunu iddia ettiler. ‘‘Son zamanlarda çok garip davranıyordu’’ dediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!