KYK'dan o haberlere açıklama geldi: KYK burs sonuçları açıklandı mı?

Güncelleme Tarihi:

KYKdan o haberlere açıklama geldi: KYK burs sonuçları açıklandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2019 07:55

Çeşitli mecralarda yer alan 'KYK burs ve kredi sonuçları açıklandı' haberleriyle ilgili açıklama geldi. Üniversite öğrencilerinin KYK burs ve kredi başvurularında öncelikli tercihi olan KYK, burs sonuçları için resmi Twitter adresi üzerinden duyuru yayınladı. İşte, KYK burs sonuçları için yapılan açıklama...

Haberin Devamı

Sosyal medyadan yayılan ‘KYK burs ve kredi sonuçları açıklandı’ iddialarına açıklama geldi. 6 Kasım Çarşamba günü bazı sosyal medya platformlarında KYK burs ve kredi başvuru sonuçlarının açıklandığı iddia edilmişti. KYK, üniversite öğrencilerini resmi Twitter adresi üzerinden bilgilendirdi. İşte, burs ve kredi sonuçlarını merak edenler için son durum…

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nce (KYK), 15-21 Ekim tarihleri arasında alınan burs/kredi başvuruları için değerlendirme sürecinin devam ettiği, sonuçların http://yurtkur.gsb.gov.tr resmi sitesinden ve resmi sosyal medya hesaplarından duyurulacağı ifade edildi.
Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK), burs/kredi başvuru sonuçlarıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı.
Kurumdan yapılan açıklamada, "Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğümüz tarafından 15-21 Ekim tarihleri arasında alınan burs/kredi başvuruları için değerlendirme süreci devam etmektedir.

Sürecin ardından sonuçlar http://yurtkur.gsb.gov.tr resmi sitemizden ve resmi sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacaktır." denildi.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!