Kuzu kurda emanet edilmiş

Güncelleme Tarihi:

Kuzu kurda emanet edilmiş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2009 17:45

Müdür yardımcısıyla öğretmenler odasında ilişkiye giren Sümeyye K: "Evlenme sözü verince birlikte olduk"

Haberin Devamı

Bursa'da Hüseyin Üzmez'in taciz ettiği B.Ç. ile aynı yurtta kalan 17 yaşındaki Sümeyye K'ya tecavüz ettiği iddia edilen ve hakkında "cinsel istismar" davası açılan öğretmen Tahir S'.nin yargılanmasına başlandı. Habertürk'ten Halil Özçoban'ın haberine göre, Tahir S.'nin katılmadığı duruşmada ifade veren Sümeyye K., "Bana evlenme sözü verince birlikte olduk. İsteyerek birlikte oldum ama şikayetçiyim"dedi. Tahir S.'nin tutuklanma talebi reddedildi.

Bursa'da Eşrefiler Yetiştirme Yurdu'nda kalan 17 yaşındaki Sümeyya K. ile müdür yardımcısı öğretmen Tahir S. (33), arasında yaşanan ilişki, mahkemeye taşındı.

Alınan bilgiye göre, babasının cezaevine girmesinden sonra 12 yaşında yurda yerleşen 17 yaşındaki Sümeyye K., burada öğretmenlik yapan 33 yaşındaki Tahir S. ile birlikte olmaya başladı. Kendisine çay götürdüğü öğretmeni ile yakınlaşan Sümeyye K., öğretmeninin kendisiyle evleneceğini söylemesi üzerine ilişkiye girdiğini ileri sürdü. Sümeyye K. ile öpüşürken kendilerini gören bir öğrencinin ihbarı ile ortaya çıkan ilişkiden sonra hakkında soruşturma başlatılan Tahir S.'nin Kars'a tayini çıktı.

Haberin Devamı

Bursa 4. Sulh Ceza Mahkemesi'nde "cinsel istismar" suçundan hakkında 5 yıl hapis cezasıyla dava açılan Tahir S. duruşmaya katılmazken, kızın babası Ahmet K., öğretmenin cezalandırılmasını istedi. Sümeyye K. da "Sevgili gibiydik. Nöbetçi olduğu gece öğretmenler odasında bana, biz seninle sevgiliyiz, ileride evleneceğiz, şimdi ya da sonra ilişkiye girmemiz önemli değil. Ben karımla bile ilişkiye girmiyorum dedi. Yapamam dememe rağmen tam çıkacağım sırada kapıyı kilitledi. O gece ilk kez olduk. Daha sonraki günler nöbetçi olduğu geceler yurtta, dışarıda da evinde birlikte olduk" diye konuştu. Sümeyye K., öğretmeninden şikayetçi olduğunu söyledi. Duruşma, eksik evrakların tamamlanması ve Kars'a tayin edilen öğretmenin ifadesinin alınması için ertelendi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!