Kuzenler trafik canavarı kurbanı

Güncelleme Tarihi:

Kuzenler trafik canavarı kurbanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2007 14:48

AYDIN- İzmir Otoyolu'nda, bir kamyonun arkadan çarptığı otomobilde bulunan Aziz Dadaş'ın kaza yerinde yaşamını yitirmesinin ardından, yanında bulunan ve 15 gündür hastanede tedavi gören kuzeni Gökhan Süzer de öldü.

Haberin Devamı

Kaza geçen 21 Nisan'da İzmir- Aydın Otoyolu Selatin Tüneli çıkışında meydana geldi. Tekstil mağazasında çalışırken işten ayrılan 30 yaşındaki Gökhan Süzer, dinlenmek üzere Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde sigara dağıtım firmasında şef olarak görev yapan halasının oğlu 31 yaşındaki Aziz Dadaş'ın yanına gitti. Gökhan Süzer, bir hafta yanında kalarak birlikte tatil yaptığı kuzeni Aziz Dadaş'la tekrar İzmir'e dönmek üzere yola çıktı. Dadaş'ın yönetimindeki 34 VT 1907 plakalı otomobile, Selatin Tüneli'nden çıktıktan kısa süre sonra, Halit Yıldırım'ın kullandığı 35 AG 8384 plakalı kamyon arkadan çarptı. Kamyonun çarpıp metrelerce sürüklemesiyle metal yığınına dönen otomobilden çıkartılan Aziz Dadaş yaşamını yitirdi.

YAŞAM MÜCÜDALESİ 15 GÜN SÜRDÜ

Ağır yaralı olarak Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Gökhan Süzer ise yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Süzer, 15 gün süren yaşam mücadelesini bu gece yarısı kaybetti. Aziz Dadaş'tan sonra Gökhan Süzer'in de ölüm haberini alan yakınları, büyük üzüntü yaşadı.

Haberin Devamı

Gökhan Süzer'in cenazesi, Bozyaka Kilimcitepe Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Gaziemir Mezarlığı'nda, kuzeni Aziz Dadaş'ın yanında toprağa verildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!