Kuyumcu soygunculara karşılık verdi: 1 ölü, 1 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Kuyumcu soygunculara karşılık verdi: 1 ölü, 1 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2008 15:32

KOCAELİ’nin Gebze İlçesi’nde bu sabah saatlerinde soygun için kuyumcu dükkanında giren silahlı 2 kişi, dükkan sahibinin silahlı direnişiyle karşılaştı.

Çıkan çatışmada soygunculardan biri ölürken diğeri yaralandı. Olayda soygunculara isabet eden kurşunların hangi silahtan çıktığı ise henüz belirlenemedi.

Gebze’nin Ulus Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi üzerinde bulunan Osmanlı Kuyumcusu’na bu sabah giren giren 2 kişi 39 yaşındaki kuyumcu Mahmut Bıyık’ın başına silah dayadı. Bazı görgü tanıklarının ifadesine göre, aynı anda dükkan sahibi Mahmut Bıyık da silahını çekti. İçeride bir anda silahlar art arda patlamaya başladı. Soygunculardan 22 yaşındaki Tekin Turan olay yerinde yaşamını yitirirken, 19 yaşındaki Ekrem Efe yaralandı. Yaralı halde kaçmaya çalışan Efe, 500 metre sonra yakalandı ve tedavi için Anadolu Sağlık Merkezi’ne kaldırıldı.

Olaydan yara almadan kurtulan dükkan sahibi Mahmut Bıyık ile bazı görgü tanıkları ifade için polis merkezine götürüldü. Ölen ve yaralanan soygunculara isabet eden kurşunların kimin silahından çıktığının, yapılacak balistik inceleme sonrası belli olacağı bildirildi. Soruşturma sürdürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!