Kuş gribi intihara sürükledi

Güncelleme Tarihi:

Kuş gribi intihara sürükledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2006 14:58

Mersin'de tavukçuluk yaparken ‘kuş gribi’ nedeniyle işleri bozulduğu öne sürülen ve bu yüzden bijuteri açan 42 yaşındaki Yusuf Özmen, borçlarından kurtulamayınca intihar etti.

Haberin Devamı

Olay, Mahmudiye Mahallesi 4835 sokak 35 numaralı evde dün gece meydana geldi. Uzun yıllar bir piliç dağıtım şirketinde çalışan Yusuf Özmen, 2 yıl önce bu şirketten ayrılarak yine tavukçuluk sektöründe kendi işini kurdu. Bir arkadaşıyla ortak piliç dağıtımı yapan 2 çocuk babası Özmen, iddiaya göre ‘kuş gribi’ nedeniyle sektörde yaşanan olumsuzluktan etkilenerek maddi sıkıntıya girdi.

İşlerini düzeltmek için 3 ay önce tavukçuluğu bırakan Yusuf Özmen, evinin yakınlarında bir bijuteri açtı, ancak yine ekonomik sıkıntıdan kurtulamadı. Dün işten evine dönmeyen Özmen, yakınları tarafından odunlukta kendini iple asmış bulundu.

Yusuf Özmen’in intiharıyla yıkılan yakınlarından biri, “Daha önce çıkan kuş gribi söylentileri üzerine krize girdiği için işyerini kapatıp, bijuteri açtı, yine borca girdi ve durumunu bir türlü düzeltemedi. Bu yüzden çok üzgündü” dedi.
Özmen’in cenazesi gözyaşları arasında Adana’da toprağa verildi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!