Kuru iftiraları temizlemek için buradayım

Güncelleme Tarihi:

Kuru iftiraları temizlemek için buradayım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2010 00:50

Kafes Operasyon Eylem Planı davasının ikinci oturumunda örgüt üyesi olduğu gerekçesi ile 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan emekli Koramiral Feyyaz Öğütcü suçlamaları kabul etmeyerek, “Üzerimize atılan kuru iftiaları temizlemek için buradayım” dedi.

İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nde kurgulanmış bir karalama kampanyası neticesinde yargılandıklarını öne süren Öğütcü şunları söyledi:
“Düzmece tertip, hukuk dışı elde edilen CD ve DVD’lere dayanan psikolojik asimetrik harp belgeleri gerçek olarak kabul ediliyor. Türkiye’de üçüncü bir gücün olduğuna inanıyorum. Bu güç TSK’ya her türlü çamuru atmak ve yıpratmaktan çekinmeyen organize bir ekibin eseri olarak çıkan 3’üncü bir güçtür. TSK içerisindeki köstebekler aracılığıyla senaryolarını uygulamaya koymaktadırlar. Son derece örgütlü bir tertiple karşı karşıyayız. Özellikle emniyet içinde örgütlenmiş. Sözde 41 kişi bu örgüte üye olmuş ama bundan haberleri yok. Bu dava Ergenekon kazanının içine atılmak isteniyor. Ben dahil 41 kişi Ergenekon terör örgütü üyesi olmakla suçlanıyoruz. Böyle bir suçlamayı kabul etmem mümkün değildir.”
İhbar e-maillerinin nereden gönderildiğinin araştırılmadığını öne süren emekli Koramiral Feyyaz Öğütcü, ilk ihbar mailinin Veliefendi’de batakhaneyi andıran bir internet kafeden, 2’nci ihbar mailinin Haliç, 3’üncü ihbar mailinin Tepebaşı’nda bir karı kocanın wireless hattından, 4’üncü mailin Bayrampaşa’dan gönderildiğini söyledi. İhbar mektuplarıyla ilgili araştırma da yaptığını anlatan Feyaz Öğütcü, emir subayını sivil olarak ilk maili atıldığı adrese gönderdiğini ifade etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!