Kurtlar Vadisi Pusu’da şok gelişme! 282. son bölüm izle!

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu’da şok gelişme 282. son bölüm izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 04:04

Kurtlar Vadisi Pusu 282. bölümü ile ekrana geldi. Aksiyon dolu sahneleriyle nefes kesen dizinin son bölümünde uçurumdan yuvarlanan ve tüm aramalara rağmen bir türlü bulunamayan Polat Alemdar’ı kurtaran kişi, onu vuran Yusuf olur. İşte son bölüm detayları...

Haberin Devamı

Her hafta Perşembe akşamı Kanal D’de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu, dün akşam 282. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Her zamanki gibi seyircisini ekrana kilitleyen dizinin son bölümünde uçurumdan düşen Polat Alemdar, bir türlü bulunamadı. Polat Alemdar herkes tarafından merak edilirken onu akıbeti 282. bölümün final sahnesinde belli oldu. Onu vuran Yusuf, aynı zamanda kurtaran kişi de oldu.

İşte Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde yaşananlar…

KURTLAR VADİSİ PUSU 282. BÖLÜMDE YAŞANANLAR…

“Gölge’nin adamları uçurumdan yuvarlanan Polat Alemdar’ı bütün aramalara rağmen bulamaz.  Aramaya Polat’ı vuran silahın sahibi Yusuf da katılır. Ariel, Polat’ın ölmüş olacağını düşünerek aramadan vazgeçer. Polat Alemdar’ın hiçbir yerde izine rastlayamayan düşmanları ondan kurtulduklarını düşünmeye başlar. Sevenleri ise bütün uğraşlarına rağmen Polat’a ulaşamaz.

Haberin Devamı

Komutan Yasin ve Siyah Sancak’a katılan Pusat’ın da Polat Alemdar’ın başına gelenlerden haberi yoktur. Aldıkları talimat gereği ikili Irak’a giderler. Ancak orada karşılarında yine Gölge’yi bulurlar. Gölge’nin ordusu Dark River’la girdikleri bir çatışmada Siyah Sancak ekibi ağır bir darbe alır.
Polat Alemdar’ı vuran Yusuf ise babasının isteğiyle yurtdışına çıkmak için harekete geçer. Karun, Yusuf’un Polat Alemdar’ı vurmasından dolayı çok mutlu olmuştur; çünkü her şey istediği gibi ilerlemektedir. Ancak Yusuf’un Karun’un bilmediği ve hiç de tahmin edemeyeceği başka planları vardır.”

KURTLAR VADİSİ 282. BÖLÜM İZLE

Kurtlar Vadisi Pusu 283. bölüm 11 Şubat saat 20:00’da Kanal D ekranlarında olacak. Sakın kaçırmayın...

 

BAKMADAN GEÇME!