Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ilk bölümüyle hayranlarını ekranın karşısına kilitleyecek

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ilk bölümüyle hayranlarını ekranın karşısına kilitleyecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2015 13:03

Başladığı ilk günden beri reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu, bu sezona da çok iddialı bir şekilde giriyor. İşte detaylar..

Haberin Devamı

Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği, Necati Şaşmaz ve Cahit Kayaoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu, üç aylık bir aradan sonra seyircisine tekrar kavuşmanın heyecanını yaşıyor. Yeni oyuncuların kadroya katıldığı dizi 13.sezon 264. bölümüyle saat 20.00’da bugün yeniden KANAL D ekranlarında olacak. Geçtiğimiz sezonki muhteşem finalinde merak edilen tüm soruların cevap bulacağı Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ilk bölümünde Polat Alemdar, sevdiği kadının hayatını kurtarmaya çalışacak..

KURTLAR VADİSİ 264. BÖLÜM FRAGMANI:

https://www.kanald.com.tr/kurtlar-vadisi-pusu/fragmanlar/kurtlar-vadisi-pusu-264-bolum-fragmani-2#/55d5dd58ae78492b345c7156

Kurtlar Vadisi Pusu 264. bölüm özeti

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu sezon finalinde, hayatının en mutlu gününde Leyla’nın içerisinde bulunduğu yatın patlamasıyla büyük bir travma yaşayan Polat Alemdar, sevdiği kadının hayatını kurtarabilecek mi? İşte bu soru yeni sezon ilk bölümünde cevabını bulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!