Kurşun atkısını sıyırdı

Güncelleme Tarihi:

Kurşun atkısını sıyırdı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2005 08:05

Şovmen Mehmet Ali Erbil, dün Sarıyer’den geçerken BMW jipinde silahlı saldırıya uğradı. Kimliği belirlenemeyen saldırganın sıktığı kurşun Erbil’in atkısı ile paltosunu sıyırdı.

Haberin Devamı

Şovmen Mehmet Ali Erbil, dün Sarıyer’den geçerken BMW jipinde silahlı saldırıya uğradı. Kimliği henüz belirlenemeyen saldırganın sıktığı kurşun Erbil’in oturduğu koltuğun camını kırdı. Kurşun Erbil’in atkısı ile paltosunu sıyırdı.

MEHMET Ali Erbil, saat 17.30’da başlayan ve Star televizyonunda yayınlanan Passaparola yarışma programının bitmesinden sonra çekimlerin yapıldığı Ayazağa’daki stüdyodan saat 19.00 sıralarında ayrıldı. Şoförü Mustafa Adıgüzel’in kullandığı 34 MAT 25 plakalı jiple Cendereyolu’na geldiklerinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından iki el ateş edildi. Kurşunlardan biri Mehmet Ali Erbil’in oturduğu ön taraftaki sağ camı kırarak içeri girdi. Erbil’in atkısı ile paltosunu sıyıran kurşun X5 model jipin şoför koltuğunun sağ tarafına saplandı. Erbil ve kendisi ile

birlikte mutlak ölümden dönen şoförü ile Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gitti. Saldırı hakkında polise bilgi veren Erbil üç saat sonra ayrıldı. Basın mensuplarına ‘Beni sevenlerin duası kurtardı’ diyen Erbil, sorulara soruşturmanın sürdüğünü belirterek cevap vermedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!