Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?

Güncelleme Tarihi:

Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2019 10:23

Temmuz ayına girmemizle beraber, emeklilere ödenecek olan Kurban Bayramı ikramiyesi de milyonlarca vatandaşın gündemine gelmeye başladı. Kurban ve Ramazan bayramlarında geçen sene 1000'er lira olarak verilen ikramiyelere bu yıl da devam edildi. Ramazan Bayramı'nda ikramiyelerini alan emekliler, şimdi Kurban Bayramı ikramiyelerini alacakları tarihi araştırıyorlar. Peki, Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte, konuya ilişkin ayrıntılar...

Haberin Devamı

Yaklaşık 12 milyon emekliye, Kurban Bayramı ikramiyelerinin ne zaman ödeneceği merak konusu oldu. Bağ-Kur ve SSK emeklileri ile Emekli Sandığı emeklilerine bayramlarda verilen bin lira ikramiyenin Kurban Bayramı öncesi ne zaman hesaplara yatırılacağı, hak sahibi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte, Kurban Bayramı ikramiyeleriyle ilgili bilgiler. 

ÖDEME TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Bu yılki Kurban Bayramı ikramiyelerinin ağustos ayının ilk haftası ödenmesi bekleniyor. Çünkü Kurban Bayramı 11- 14 Ağustos tarihlerine denk geliyor.

Dolayısıyla ödemelerin bu tarihten önce yapılması öngörülüyor. Öte yandan bu yıl verilen Ramazan Bayramı ikramiyeleri de bayramdan 4 gün önce ödenmişti.

Konuya ilişkin resmi kurumlardan açıklamalar geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

BAKMADAN GEÇME!