Kumluca Kaymakamı Aktütün gazisini ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Kumluca Kaymakamı Aktütün gazisini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2008 12:43

Kumluca Kaymakamı Salih Işık, Jandarma Komutanı Üsteğmen Eser Levent Sevimli, Emniyet Müdürü Mehmet Dönmez ve Mavikent Belediye Başkanı Erdeniz Yavuz, Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na terör örgütü üyelerince düzenlenen saldırıda yaralanan Piyade Er Veysel Kızılay'ı baba evinde ziyaret etti.

Hakkari Askeri Hastanesindeki tedavisinin ardından Kumluca'ya bağlı Mavikent beldesindeki baba evine izinli gelen Er Veysel Kızılay'ı ziyaret eden Kumluca Kaymakamı Işık, bu vatan için her Türk evladının üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştığını ve yaptığını söyledi. Bunlar arasında bulunan askerlik görevinin de çok kutsal olduğunu kaydeden Işık, vatan topraklarına göz diken, bu topraklar üzerinde yaşayan insanları bölmeye çalışan hainlere, ister askeri, ister siyasi her zaman verilecek bir cevap olduğunu belirtti. Kaymakam Işık, şöyle konuştu:

“Geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de ülkemizin birlik ve huzurunu bozmaya çalışacak, insanları birbirine düşürecek art niyetli kişiler olacaktır. Bu tip insanlara verilecek en güzel cevabımız ise her zaman birlik ve beraberliğimizi yitirmeden, yıllardır olduğu gibi aynı topraklar üzerinde kardeşçe yaşamak olacaktır.”

Devletin ve ülke bayrağı altında yaşayan tüm vatandaşların vatan savunmasında büyük cesaret örneği göstererek, canını ortaya koyan evlatlarını bağrına basacağını, onları daima baş tacı yapacağını söyleyen Işık, şöyle devam etti:

“Biz bu olayda olduğu gibi hainler tarafından gerçekleştirilen saldırıda canını ortaya koyarak yaralanan Veysel kardeşimizin ve ailesinin her zaman yanında olduğumuz göstermek için kendilerini ziyaret ettik. Askerimizi ve ailesinin çok iyi gördük, kendisine acil şifalar ve ailesine de geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.”

Mavikent Belediye Başkanı Erdeniz Yavuz da Veysel Kızılay ile gurur duyduklarını, kendisini ve ailesini yalnız bırakmayacaklarını, her zaman destek olacaklarını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!