Külliye'de kritik ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Külliyede kritik ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2018 18:09

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Külliye’de ziyaret etti

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici ile sürpriz bir görüşme yaptı.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı seçilmesi nedeniyle kutlayan Kesici dün Beştepe’de Erdoğan ile biraraya geldi. Erdoğan’ın resmi programında bulunmayan görüşme talebinin Kesici’den geldiği öğrenildi. Kesici, Hürriyet’e yaptığı açıklamada, “25’i sabahı tebrik için randevu talebinde bulundum. Bugün saat 4’e randevu verdiler. Gitmeden Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu ve parti yönetimini bilgilendirdim. Tamamen tebrik ziyaretiydi. Güncel siyasete ilişkin herhangi bir şey konuşulmadı” dedi.

BEŞTEPE DOĞRULADI

Erdoğan ile Kesici’nin yeni dönem konusunda görüş alışverişinde bulunduğu, Kesici’nin ekonomiye ilişkin görüşlerini ilettiği öğrenildi. Cumhurbaşkanlığı samimi bir ortamda geçtiği belirtilen sürpriz ziyareti doğrularken, görüşmenin içeriğine ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. 24 Haziran seçimleri öncesinde Kesici’nin ismi CHP’nin Cumhurbaşkanı adayları arasında geçmişti.

ERDOĞAN’I KUTLAMIŞTI

Kesici, geçtiğimiz günlerde de Twitter’dan Erdoğan’ı kutlayarak, “Seçim sonuçları vatanımız, devletimiz, milletimiz ve halkımız için hayırlı uğurlu olsun.En başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere kazananları, seçime katılan herkesi ve çok yüksek bir katılımla oy kullananan tüm vatandaşlarımızı can ve gönülden kutluyorum. Cumhuriyetimizin üçüncü dönemi 9 Temmuz itibariyle başlamış bulunmaktadır. Devletimiz ve cumhuriyetimiz ilelebet payidar olsun” demişti.

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!