Kulağını ısırarak koparan doktora sitem

Güncelleme Tarihi:

Kulağını ısırarak koparan doktora sitem
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2011 14:14

Konya'nın Seydişehir ilçesinde tartıştığı doktor tarafından sağ kulağının bir kısmı ısırılarak koparıldığı iddia edilen eczacı kalfası Kenan Aksakal, doktorun kulağını ağzında geveleyerek yere tükürdüğünü, ardından olay yerini terk ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Gökhüyük köyünde üç gün önce tartıştığı aile hekimi Dr. Ahmet Ö. tarafından sağ kulağının bir bölümü boğuşma sırasında kopan eczacı kalfası Kenan Aksakal'ın (29) Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavisi tamamlandı.

Aksakal, hastane odasında gazetecilere yaptığı açıklamada, yanında getirilen kulak parçası çok ezildiği ve tahrip olduğu için yerine dikilemediğini söyledi.
Görev gereği gittiği Gökhüyük köyünde mobil hizmet verilen yerde doktorun, içeri girdiği için kendisine tepki gösterdiğini hatırlatan Aksakal, içeriye girmemesi için hiçbir nedenin olmadığını öne sürdü.

Dışarıda çalışmak için rahat bir ortam olmadığından içeriye girdiğini savunan Aksakal, “Ebe hanım içerideki sehpayı vermek isteyince doktor yine sert üslupla dışarıya çıkarken bana hakaret etti. Ben de arkamdan konuşmaması gerektiğini söyledim. Bugüne kadar bir çok doktorla çalıştım. Ancak hiç böyle tepki görmedim. Çok zoruma gitti. Dışarıda ağladım” dedi.

“BABA KULAĞINI TAMİR ETTİRELİM”

Durumu anlattığı eczane sahibinin doktorla görüştüğünü anlatan Aksakal, şunları kaydetti:

“Eczane sahibi ortada bir sorunun olmadığını çalışmaya devam etmemi söyledi. Mesai bitiminde doktorun yolunu kesme gibi bir durum söz konusu değildir. Ben onunla konuşmak ve ortada bir problem varsa çözmek için yanına gittim. Hatta bir hatam varsa özür bile dileyecektim. Doktor beni görünce yine sert bir üslupla konuşacak bir şeyi olmadığını belirterek beni itekledi. Ben de onu itekledim. Kavga etmeye başladık. Boynumu sıkıştırdı. Dişlerini gördüğümde bir yerimi ısıracağını ya da ısırdığını fark ettim. Yüzümde çok kötü bir ağrı oldu. Kulağımın bir bölümünün doktorun ağzında olduğunu gördüm. Isırarak kopardığı kulağımı ağzında geveleyerek yere tüküren doktorun yeminine ne oldu? Beni orada bırakıp gitti.”

3,5 yaşındaki oğlunun “baba kulağını tamir ettirelim” dediğini, kendisinin ise cevap veremediğini anlatan Aksakal, psikolojisinin ve moralinin çok bozuk olduğunu söyledi. Konya İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci olay sonrası yaptığı açıklamada, görevli doktora yapılan saldırıyı kınamıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!