Küçükçekmece Belediyesi hangi partide? Küçükçekmece'nin mevcut Belediye Başkanı Temel Karadeniz kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Küçükçekmece Belediyesi hangi partide Küçükçekmecenin mevcut Belediye Başkanı Temel Karadeniz kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2019 11:16

Türkiye, 31 Mart'ta mahalli idarecilerini seçmek için sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Seçimlere kısa bir süre kala İstanbul'un ilçelerinden Küçükçekmece'de belediyenin hangi partide olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Belediyenin hangi partide olduğu konusunun yanı sıra Küçükçekmece'nin mevcut Belediye Başkanı Temel Karadeniz'in kim olduğu da araştırılıyor. Peki, Küçükçekmece Belediyesi hangi partide?

Haberin Devamı

Küçükçekmece Belediyesi'nin hangi partide olduğu ve 2014 Yerel Seçimleri'nde hangi parti tarafından kazanıldığı, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte, bu konuya ilişkin detaylar ve Küçükçekmece'nin mevcut Belediye Başkanı Temel Karadeniz hakkında bilgi...

2014 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde AK Parti'nin adayı Temel Karadeniz seçimleri kazandı ve o tarihten bu yana Küçükçekmece Belediye Başkanı olarak görev yapıyor. AK Parti, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Temel Karadeniz'i yeniden aday olarak gösterdi.

MEVCUT BAŞKAN TEMEL KARADENİZ KİMDİR?

Aslen Sivaslı olan Temel Karadeniz 13 Temmuz 1967 yılında İstanbul'da doğdu.

Şehremini Anadolu Lisesi'nden mezun olan Temel Karadeniz, üniversiteyi İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde okudu. Uzun yıllar İstanbul’da diş hekimliği yaptı.

Haberin Devamı

2004- 2009 yılları arasında Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyeliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği,  Küçükçekmece Belediyesi Meclis Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu.

2007-2013 yılları arasında iki dönem İlçe Başkanlığı yapan Temel Karadeniz, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Küçükçekmece Belediye Başkanı olarak seçildi.

Temel Karadeniz, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!