Küçük Ömer'in kalbi dayanmadı

Güncelleme Tarihi:

Küçük Ömerin kalbi dayanmadı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2012 09:43

MERSİN’in Bozyazı İlçesi’nde, Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa maçını izleyen 12 yaşındaki Ömer Baha Deniz, Umut Bulut’un attığı ilk golün sevincini yaşarken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Kalbi pille çalışan Deniz’in fanatik taraftarı olduğu Galatasaray için sosyal paylaşım sitesinde, ’Bu takım için ölürüm beee’ diye mesaj yazdığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Bozyazı İlçesi’ne yaklaşık 60 kilometre uzaklıkta bulunan Ardıç Yaylası’nda Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa maçını izleyen Ömer Baha Deniz, Galatasaraylı Umut Bulut’un attığı ilk gole sevindi. Heyecandan balkona çıkan Deniz, maytap patlatarak kutlama yaptı. Bu sırada fenalaşan Deniz, yere yığıldı. Daha önce halı sahada futbol oynarken kalp krizi geçiren ve kalbi pille çalışan Deniz, götürüldüğü Bozyazı Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Bozyazı Özel Aysal Ataç İlköğretim Okulu 6’ıncı sınıf öğrencisi olan Ömer Baha Deniz yapılan müdahaleye karşı kurtarılamadı.

Deniz’in cenazesi yapılan işlemlerin ardından götürüldüğü Bozyazı İlçesi Denizciler Mahallesi mezarlığında toprağa verildi. Deniz’in son yerel seçimlerde Ak Parti’den Bozyazı Belediye başkan adayı olan ancak kazanamayan babası Ali Deniz ile annesi Bilge Deniz ise cenazede gözyaşlarına boğuldu.

Haberin Devamı

"BU TAKIM İÇİN ÖLÜRÜM BEE"

Fanatik Galatasaray taraftarı olan Deniz’in 15 Temmuz’da sosyal paylaşım sitesi olan Facebook sayfasında Galatasaray takım fotoğrafının üzerine ’Bu takım için ölürüm beee’ yazdığının anlaşılması ise yakınlarını üzüntüye boğdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!