Küçük kızı batağa sürükleyenlere 8- 58 yıl hapis istemi

Güncelleme Tarihi:

Küçük kızı batağa sürükleyenlere 8- 58 yıl hapis istemi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2011 14:41

BURSA’da evden kaçan 14 yaşındaki E.A.’yı zorla tuttukları evde fuhuşa ve lezbiyen ilişkiye zorlayıp uyuşturucuya alıştırdıkları, pavyonda konsomatris olarak çalıştırdıkları öne sürülen 6’sı tutuklu 7 sanık hakkında, 8- 58 yıl arasında hapis cezası istemiyle ağır ceza mahkemesine dava açıldı.

Annesi ve babası işçi olan ilköğretim öğrencisi E.A.'ya, iddiaya göre alışveriş için gittiği bir giyim mağazasının sahibi Celal P. (53) gezmek için götürdüğü ormanlık alanda tecavüz etti.

Celal P.’nin, olayı kimseye söylememesi halinde kendisine vereceği para teklifini kabul eden Emel A. zaman zaman evine gittiği Celal P. tarafından dışlanınca, bu kez erkek arkadaşı İsmail Ç.’ye (23) kaçtı.

Sevgilisi de tecavüz ettiği küçük kızı, fuhuşa aracılık yapan Canan K.’ya sattı. Canan K.'nın evinde bir odaya kilitlenen E.A., iddiaya göre uyuşturucuya alıştırılıp, onlarca kişiyle cinsel ilişkiye zorlandı. Yaşlı bir kadın ile de 100 TL karşılığında lezbiyen ilişkiye zorlanan ve Yalova’da pavyonlarda konsomatris olarak çalıştırılan E.A.’yı, şikayet üzerine Bursa Osmangazi Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri kurtardı.

SAVCI İDDİANAMEYİ HAZIRLADI

E.A.'yı ailesine teslim eden jandarma, küçük yaştaki kız çocuğunu fuhuşa zorlayıp, uyuşturucuya alıştırdıkları ve gazinoda çalıştırdıkları öne sürülen Celal P., İsmail Ç., Canan K. (35), Ali G. (45), Nazan D. (50), Muhammet Mert D. (23) ve Ramazan Ö.'yü (36) gözaltına aldı.

Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden küçük kızla lezbiyen ilişkiye girdiği öne sürülen Nazan D. serbest bırakılırken, diğerleri tutuklandı.
Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca olayla ilgili sürdürülen soruşturma tamamlandı. Savcılık soruşturma sonunda sanıklar hakkında ‘Çocuğun cinsel istismarı’, ‘İnsan ticareti’ ve ‘Fuhuşa Aracılık ve teşvik’ suçlarından 8 ile 58 yıl arası hapis cezası istemiyle ağır ceza mahkemesine dava açtı. Sanıkların yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacağı bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!