Küçük Berhan Taha gözyaşlarıyla uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Küçük Berhan Taha gözyaşlarıyla uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2013 09:59

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde, elinden tuttuğu babasıyla birlikte yürürken manevra yapan bir dozerin altında kalan 3 yaşındaki Berhan Taha Bakır, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

Ortakent- Yahşi Beldesi’nde yaşayan Turgay Bakır, dün saat 14.30 sıralarında oğlu Berhan Taha’yı da yanına alarak, Gölbaşı Caddesi’ndeki markete gitti. Market çıkışında Bakır’ın elinden tuttuğu oğlu Berhan Taha, yol çalışmasında görevli olduğu ve dönüş için manevra yaptığı belirtilen Y.G.’nin kullandığı belediyeye ait 02-001 plakalı dozerin altında kalarak, ezildi.

Küçük Berhan Taha, olay yerinde can verirken, dozer marketin pergolesine de çarptı. Çocuğun cesedi savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

/images/100/0x0/55eaf3caf018fbb8f8a14e7c

CENAZEDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU / FOTO GALERİ

Haberin Devamı

Küçük Berhan Taha’nın bugün öğle vakti yakınları tarafından alınan cenazesi Ortaköy-Yahşi Merkez Camisi’ne getirildi. Burada düzenlenen törene çocuğun babası Turgay, annesi Gamze Bakır ile yakınları katıldı.

Kılınan namazın ardından Berhan Taha’nın cenazesi Ortakent Mezarlığı’na götürülüp, toprağa verildi. Anne Gamze Bakır’ın minik bedeni toprağa verilirken, oğlunun tişörtüne sımsıkı tutunup, ağlaması yürekleri burktu.

Behan Taha’nın ölümüne neden olan Y.G., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen dozer operatörü Y.G., adli kontrollü olarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!