Kucağında bebeğiyle hırsızlık yaptı

Güncelleme Tarihi:

Kucağında bebeğiyle hırsızlık yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2007 16:26

GAZİANTEP’te, kucağındaki bebeğiyle bir işyerinden 50 YTL alarak kaçmaya çalışan 20 yaşındaki M.S. ve kuzeni 16 yaşındaki S.D. polis tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

Türkmenler Caddesi’ndeki İran Pazarı’nda çay satan 48 yaşındaki Mehmet Budak’ın işyerine kucağında bebeğiyle gelen M.S. iddiaya göre kilosu 10 YTL olan çaydan 1 kilo isteyerek 100 YTL verdi. Bu sırada M.S.’nin kuzeni olduğu anlaşılan S.D.’de işyerine gelerek satıcıdan yarım kilo çay almak istediğini söyledi. Mehmet Budak, S.D.’ye yöneldiği sırada M.S. fark ettirmeden kasadan 50 YTL aldı. Mehmet Budak’a çay almaktan vazgeçtiğini söyleyen M.S. 100 YTL’sini de alarak dükkandan çıktı. M.S. daha sonra aynı dükkandan çay almadan çıkan kuzeni S.D. ile dışarıda buluştu. Kasadan 50 YTL’sinin alındığını fark eden Mehmet Budak durumu polise bildirdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen polis, izini kaybettirmeye çalışan kuzenleri bir sokakta yakaladı.

Kucağında ismi öğrenilemeyen 1 yaşındaki bebeğiyle gözaltına alınan M.S. ve S.D. Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrollerinin ardından Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. M.S. ile S.D görüntü almak isteyen basın mensuplarına küfür ederek tepki gösterdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!