Krallar gibi karşılandı

Güncelleme Tarihi:

Krallar gibi karşılandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2009 12:39

KOSOVA'nın başkenti Priştine'de başlayan ‘Türk Filmleri Haftası' kapsamında sinema oyuncusu Şener Şen, Ömer Vargı ve Kenan İmirzalıoğlu kentteki ABC Sineması'nda basın toplantısı yaptı.

Haberin Devamı

KENAN Ä°MÄ°RZALIOÄžLU FOTOÄžRAFLARI Â

KRALLAR GÄ°BÄ° KARÅžILANDI / WEB TV Â

Kenan İmirzalıoğlu’nun Priştine’de olduğunu öğrenen çok sayıda Kosovalı, ülkede çok sevilen sanatçıyı görmek için sinema binasının önünde toplandı. Programa göre Kenan İmirzalıoğlu ve diğer konuklar halkı selamlamak için ana caddeye çıkacaktı. Ancak, olağanüstü kalabalık nedeniyle bu plan ve Türk sanatçıların Priştine gezisi iptal edildi. Kenan İmirzalıoğlu ise kalabalığa rağmen 3 kez sinemanın önüne çıkarak halkı selamladı. Kosovalılar ünlü sanatçının bu hareketine büyük sevgi gösterisi yaptı.

Düzenlenen basın toplantısında, Türkiye Büyükelçisi Metin Ünler, Şener Şen ve Ömer Vargı basın açıklamasında bulunurken, ABC sineması müdürü Ceylane Haciyu, ‘Türk Filmleri Haftas'ı ve İmirzalıoğlu’nun Priştine’ye gelmesinin yılın kültür olayı olduğunu söyledi.

Türk konukların sinemadan ayrılmak istemelerine rağmen, yoğun kalabalık nedeniyle 2 saat bekletilerek Kosova polisinin özel timi eşliğinde binadan ayrılabildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!