KPSS sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafından yayınlandı! KPSS Önlisans sınavı ne zaman yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

KPSS sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafından yayınlandı KPSS Önlisans sınavı ne zaman yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2018 20:30

KPSS Ön Lisans sınavı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Söz konusu sınava ait sınav giriş belgeleri geçtiğimiz günlerde adayların erişimine açılmış ve bu durum adayları heyecanlandırmıştı. Bu gelişmenin ardından gözler sınavın yapılacağı tarihe çevrildi. Peki, KPSS Ön Lisans sınavı ne zaman?

Haberin Devamı

Üniversitelerin iki yıl eğitim veren Ön Lisans bölümlerinden mezun vatandaşlara yönelik düzenlenen KPSS Ön Lisans sınavı için son viraja girildi. Günler öncesinden başvurularını tamamlayarak sınava yönelik hazırlık yapan vatandaşlar, artık sınavın yapılacağı tarihe odaklandı. Ön Lisans düzeyindeki KPSS, 4 Kasım Pazar günü gerçekleşecek. Sınav sonuçları ise 29 Kasım 2018'de erişime açılacak. İşte, 2018 KPSS Ön Lisans sınavı hakkında detaylar...

GİRİŞ BELGELERİ YAYINLANDI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının (ÖSYM) internet sitesindeki duyuruya göre, 4 Kasım'da uygulanacak KPSS için ön lisans adaylarının sınava girecekleri bina ve salonlara atama işlemleri tamamlandı. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınav giriş belgelerini, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden edinebilecek.

Haberin Devamı

KPSS ön lisans adayları, saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacak. KKTC'de ise 28 Ekim'de saatlerin geri alınması nedeniyle Lefkoşa'da sınava girecek adaylar, saat 09.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacak. Nüfus cüzdanı fotoğrafsız olan adayların sınav binalarına kesinlikle giremeyeceği kaydedildi.

SINAV GİRİŞ BELGESİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!