KPSS Ön lisans sınavı ne zaman yapılacak? 2018 Ön lisans KPSS başvuru tarihi

Güncelleme Tarihi:

KPSS Ön lisans sınavı ne zaman yapılacak 2018 Ön lisans KPSS başvuru tarihi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 14:49

Üniversitelerin iki yıllık eğitim veren ön lisans bölümlerinden mezun olan vatandaşlara yönelik düzenlenecek olan 2018 KPSS ön lisans sınavının ne zaman yapılacağı, söz konusu sınava katılmayı planlayan çok sayıda vatandaş tarafından merak ediliyor. Öte yandan, 2018 KPSS ön lisans sınavı için başvuru tarihinin ne zaman olacağı da sorgulanıyor. Peki, ön lisans KPSS ne zaman? 2018 KPSS ön lisans sınavı başvuru tarihi ne zaman?

Haberin Devamı

Devlet memuru olarak kamuya bağlı kurum ve kuruluşlarda çalışma hayali kuran ön lisans mezunu vatandaşlar, 2018 KPSS Ön lisans sınavının ne zaman yapılacağını ve söz konusu sınav için başvuruların ne zaman başlayacağını sorgulamaya başladı. İşte, 2018 KPSS Ön lisans başvuru ve sınav tarihi...

ÖN LİSANS KPSS NE ZAMAN?

Lisans mezunlarına yönelik yapılacak olan KPSS sınavına ait başvuruların tamamlanmasının ardından gözler, üniversitelerin iki yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olan adayların ter dökeceği 2018 KPSS Ön lisans sınavına çevrildi.

ÖSYM'nin yayınladığı sınav takvimine göre; KPSS Ön lisans sınavı 04 Kasım 2018 tarihinde yapılacak. Bu sınavın başvurular ise 28 Ağustos - 12 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sınav sonuçları ise 29 Kasım 2018'de adayların erişimine açılacak.

Haberin Devamı

Sonuçlar açıklandığı zaman, adaylar sonuçlarını ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

BAKMADAN GEÇME!