Kötü karneninn sorumlusu kim

Güncelleme Tarihi:

Kötü karneninn sorumlusu kim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2010 12:59

Kötü karnenin başarısızlık dışında ne gibi mesajlar içerdiği, bu mesajın kimler tarafından nasıl algılanıp değerlendirilmesi gerektiği, yapılan yanlışlar sebebiyle evden kaçan ve yalan söyleyen çocukların psikolojilerinin nasıl olduğunu uzmanlar bu akşam ÜLKE TV'de 'İyi Bak Kendine' programında Uğur Canbolat'a değerlendirecek.

Haberin Devamı

Karnenin ne olduğu, iyi karne ve kötü karnenin sadece öğrencinin çalışmasını mı gösterdiği, bir dönem boyunca çocuğun gerek yapısal, gerek psikolojik ve davranışsal anlamda öğrenme süreçlerini nasıl gerçekleştirdiği ile ilgili bilgi veren karnenin başka ne gibi anlamlar taşıdığını uzmanlar bu akşam İyi Bak Kendine programına değerlendirecekler.

Karne, çocuğun kişiliği hakkında bilgi verir mi, kötü karne, öğrenme süreçlerinde çocuğun zorlanmasının bir geribildirimi midir? Kötü karnenin tek sorumlusu çocuk mu? Kötü karne, her zaman çocuğun tembel olduğu anlamını taşır mı?

Karnenin tek sorumlusunun çocuk olmadığı, anne babanın buradaki tutum hatalarının neler olduğu ve doğru davranışların nasıl olması gerektiği gibi konuların ele alınacağı programda canlı bağlantılar ile seyirci soruları alınacak, 'iyibakkendine@ulketv.com.tr' adresine gelen e posta soruları da stüdyo konuğu uzmanlar tarafından cevaplandırılacak. 0216 633 06 96 nolu danışma hattını arayıp isim ve sorusunu bırakanlara da cevap verilecek.

Haberin Devamı

Uğur Canbolat'ın hazırlayıp sunduğu Ayhan Pala'nın yönetmenliğini yaptığı kendine iyi bakmak isteyenlerin, modern insanın sorunlarına dair yeni arayışlar bulan yeni çözümler üreten ekranların 'Koruyucu Ruh Sağlığı' programı İyi Bak Kendine bu akşam saat 23.30'dan sonra ÜLKE TV'de..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!