KOSGEB'e KOBİ uzman yardımcısı alınacak! Başvuru şartları neler?

Güncelleme Tarihi:

KOSGEBe KOBİ uzman yardımcısı alınacak Başvuru şartları neler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2019 08:54

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nın (KOSGEB) Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, alınacak 57 KOBİ uzman yardımcısı taşra birimlerinde görevlendirilecek. Söz konusu ilanın yayımlanmasının ardından, gözler başvuru şartlarına çevrildi. Peki, KOSGEB personel alımı başvuru şartları neler?

Haberin Devamı

KOSGEB bünyesinde görev yapmak üzere 57 KOBİ uzman yardımcısı istihdam edilecek. 29 Mayıs-13 Haziran tarihleri arasında online olarak yapılacak başvurularda, KPSS şartı da aranacak. İşte, söz konusu ilanın tüm detayları...

Başvurular, 29 Mayıs-13 Haziran döneminde www.kosgeb.gov.tr internet adresinde yayımlanacak duyuruda belirtilen link üzerinden elektronik ortamda yapılacak.

Başvuru yapanlardan, KPSS puanı en yüksek olandan başlanarak, atama yapılacak pozisyon sayısının en fazla 4 katına kadar aday sözlü sınava çağrılacak.

TÜBİTAK'A DA PERSONEL ALINACAK

Öte yandan, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun (TÜBİTAK) Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Marmara Araştırma Merkezi ile Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi bünyesinde görev yapmak üzere teknisyen, büro memuru, memur ve yönetici asistanı alınacak.

Haberin Devamı

Toplam 5 personel alımını kapsayan ilan için son başvuru tarihi 1 Haziran olarak belirlendi.

BAKMADAN GEÇME!