KOSGEB çalışma saatleri 2024 - KOSGEB saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? KOSGEB öğle arası saatleri

Güncelleme Tarihi:

KOSGEB çalışma saatleri 2024 - KOSGEB saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor KOSGEB öğle arası saatleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2024 09:43

KOSGEB çalışma saatleri, yatırım desteği almak için işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlarca sorgulanıyor. KOSGEB saat kaçta açılıyor ve kapanıyor sorusuna alacakları cevaba göre hareket edecek olan vatandaşlar, buna göre harekete geçecek. Peki KOSGEB saat kaçta açılıyor ve saat kaçta kapanıyor? Öğle arası çalışma saatleri nedir? KOSGEB hafta sonu ve bayramlarda açık mı? İşte KOSGEB çalışma saatleri 2024...

Haberin Devamı

KOSGEB ile ilgili en çok merak edilen konular arasında hafta içi/hafta sonu mesai saatleri bulunuyor. Bu içeriğimizden çalışma günleri ve KOSGEB’in açılış kapanış saatleri hakkında bilgi alabileceğiniz gibi, öğle arası başlangıç/bitiş saatlerini de öğrenebilirsiniz. KOSGEB 08:00 - 12:00 / 13:00 - 17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. İşte detaylar…

KOSGEB SAAT KAÇTA AÇILIYOR VE SAAT KAÇTA KAPANIYOR?

KOSGEB, sabah 08:00’da açılır ve akşam 17:00’da kapanır.

KOSGEB ÖĞLE ARASI SAATLERİ

12:00’da öğle molasına çıkan KOSGEB, 13:00’da tekrar mesaiye başlar. 

KOSGEB HAFTA SONU AÇIK MI?

KOSGEB, hafta sonu yani Cumartesi ve Pazar günü hizmet vermemektedir. KOSGEB çağrı merkezi ise Cumartesi günleri de dahil olmak üzere 08:30 - 17:30 saatleri arası hizmet vermektedir. 

Haberin Devamı

KOSGEB BAYRAMLARDA ÇALIŞIYOR MU?

KOSGEB, dini ve milli bayramlarda da kapalıdır. 

KOSGEB ÇALIŞMA SAATLERİ 2024

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye'deki küçük ve orta ölçekli işletmelerin ekonomideki rolünü, etkinliğini, rekabet güçlerini artırmak ve sanayide entegrasyonu ekonomik gelişmelere uygun biçimde gerçekleştirmek amacıyla kurulmuş bir kamu kurumudur. KOSGEB, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın ilgili kuruluşudur.

KOSGEB çalışma saatleri 2024 - KOSGEB saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor KOSGEB öğle arası saatleri

KOSGEB 20 Nisan 1990 tarihinde kurulmuştur. Kurulduğu tarihten Mayıs 2009'a kadar sadece imalat ve üretim sektörlerine destek sağlarken, 5 Mayıs 2009 tarihinden itibaren hizmet ve ticaret sektörlerini de kapsamı alanına almıştır.

KOSGEB’in başlıca görevleri, sanayide, araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin desteklenmesi ve faaliyetlerin uygulanması için teknoloji merkezleri, teknoparklar, danışmanlık merkezleri, enstitüler ve benzeri birimlerin kurulmasını sağlamak, işletmelerin yatırım, üretim, yönetim ve planlama konularında bilgi ve beceri yönünden güçlenmeleri ve gelişmelerini sağlamaktır.

Haberin Devamı

KOSGEB çalışma saatleri 2024 - KOSGEB saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor KOSGEB öğle arası saatleri

 

KOSGEB müşteri hizmetleri çağrı merkezi numarası 444 1 567 olup 08:00 ile 19:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

BAKMADAN GEÇME!