Korna uyarısına iki kurşun

Güncelleme Tarihi:

Korna uyarısına iki kurşun
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2009 16:22

GAZİOSMANPAŞA'da kız arkadaşıyla kavga edip arkasından korna çalan Volkan Y. (26), gürültü yaptığı için kendisini uyaran apartman sakini Emin A.'yı vurdu.

Haberin Devamı

Tabancasını Alibeyköy Barajı'na atan Volkan Y., polise verdiği ifadede “Namusuma küfür ettiği için vurdum, çok pişmanım” dedi.

İddiaya göre, geçen Cuma günü bir arkadaşının otomobilini alan Volkan Y, kız arkadaşı ile birlikte gezintiye çıktı. Tüm gün birlikte gezen iki sevgili akşam geri dönerken otomobilde tartıştı. Volkan Y., kız arkadaşını saat 20.00 sıralarında Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki evine bıraktı.

Sinirlenen Volkan Y., otomobilden inen kız arkadaşının arkasından korna çaldı. Korna sesinden rahatsız olan apartman sakini Emin A., Volkan Y.'yi uyardı. Emin A. ile Volkan Y. arasındaki tartışma bir süre sonra büyüdü.
Volkan Y. belindeki silahı çıkartarak, Emin A.'ya ateş açtı. Emin A bacağına isabet eden 2 kurşunla yaralandı. Emin An kanlar içinde yere yığılırken, Volkan Y. aynı otomobille kaçtı. Plakasının alınmış olabileceğini düşünen Volkan Y., otomobili Bahçelievler'de bir sokağa bıraktı.

Bacağından vurulan Emin A., hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Sürdürülen soruşturma kapsamında görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, Volkan Y.'nin terk ettiği otomobili de buldu.

Otomobilden yola çıkan Gaziosmanpaşa Asayiş Büro Amirliği ekipleri Volkan Y.'yi kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan emniyette suçunu itiraf eden zanlı Volkan Y., daha sonra Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevkedildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!