Korkusuz Nazira çeteyi yakalattı

Güncelleme Tarihi:

Korkusuz Nazira çeteyi yakalattı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2006 00:00

Tercümanlık yapmaya gelen ama tecavüz ve işkenceye uğrayıp zorla fuhuş yaptırılan Gürcü kadın, polisi aramayı başararak kadın tacirlerini yakalattı.

GÜRCİSTANLI Nazira U. (25), 5 ay önce Gürcü bir kadın tarafından tercümanlık yapmak üzere Antalya’ya getirildi. Kimliği belirsiz kadın, Nazira’yı 2 bin dolar karşılığı kadın tacirlerine, onlar da 3 bin dolara başka çeteye sattı. Fuhuş yapmamakta direnen Nazira son olarak, Davut Kurşun (56), Naci K. (38), Orhan T. (51) ve Leyla K. (35) adlı kadın tacirlerine satıldı. Burada defalarca tecavüze uğrayıp erkeklere pazarlanan Gürcü kadın hamile kaldı.

Müşterisi yardım etti

Bir gece evine gittiği müşterisinden yardım isteyen ve birlikte Kazakistan Büyükelçiliği’ni arayan Nazira U. polise telefon açtı. İhbar üzerine harekete geçen polis, adresi belirlenen iki eve baskın yaptı. Davut Kurşun, Naci K, Orhan T. ve Leyla K. gözaltına alındı. Dubleks olan ikinci eve vestiyerin altında bulunan gizli bölmeden giren ekipler, Nazira U. ile birlikte, Gürcistanlı 30 yaşındaki T.T., 26 yaşındaki I.R. ile Moldavalı 30 yaşındaki L.V., 23 yaşındaki E.P. ve 29 yaşındaki M.D.’yi kurtardı.

Tuğba Özay’lı kartvizit

Çete lideri Davut Kurşun’un, manken Tuğba Özay’ın fotoğrafının bulunduğu kartvizit kullandığı ortaya çıktı. Kartvizitin üzerinde ise ’Davut Kurşun. Fortçu. Kimsenin kalbini kırmaz’ yazılarının bulunduğu belirlendi. Yapılan muayenelerde kadınlara işkence yapıldığı ortaya çıktı. Soruşturma sürerken 3 kişi aranıyor.

Bu kadarına pes

Manken Tuğba Özay kartvizitle ilgili şöyle konuştu: "Duyduğum zaman inanamadım, Türkiye’de benim adımdan ve fotoğrafımdan bile para kazanıyorlar, inanamıyorum. Benim bu işlerle alakam olmadığını polise söyledim. İnternette benim fotoğraflarım ve görüntülerimle para kazanmalarını biliyordum ama bu kadarı gerçekten pes dedirtiyor. İnsanlar fuhuş çetesi kurup kartvizitine benim fotoğrafımı basmış, kendisine ’Ford’çu demiş, ’kimseyi üzmeyiz’ yazmış. Bizim gibi şöhretli insanların adını kullanıp sırtımızdan para kazanıyorlar."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!