Korkunç baba

Güncelleme Tarihi:

Korkunç baba
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2015 01:51

BAĞCILAR’da 9 yıl önce evlenen Oğuz Köklü (39) ve Fatma Köklü (25) çiftinin 5 çocuğu oldu. 9 yıllık evililikleri boyunca eşi ve çocuklarına sürekli olarak şiddet uygulayan Oğuz Köklü hakkında ‘darp’tan 6 dava açıldı.

Haberin Devamı

Oğuz Köklü, en çok kendisinden olmadığına inandığı en küçük çocuğu İzzet Aydın’ı dövüyordu. 3 yaşındaki çocuk, 9 Ekim 2014 günü baba dayağından öldü. Çocuğun cesedini 2 gün Bağcılar’daki evlerinin balkonunda saklayan Köklü, daha sonra bir araç kiralayıp ailesiyle Bursa’ya gitti. Orhangazi’de spor çantasına koyduğu küçük oğlunu hafriyat dökülen bir kum ocağına gömdü. Korkunç olay, Fatma Köklü’nün polise gitmesiyle ortaya çıktı. Ancak Oğuz Köklü kayıplara karıştı.

‘HAVA SOĞUK, CESEDİ KOKMAZ’

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırlayıp Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’na gönderdiği fezlekeye yansıyan ifadelerde, İzzet’in annesi ve kardeşleri, dehşet dolu anları anlattı. Fatma Köklü, eşinin oğlunu 6 Ekim günü altına kaka yaptığı için dövdüğünü belirterek, şu ifadeyi verdi: “Oğlum 2 gün yara bere içinde bekledi. 9 Ekim günü evdeyken küt diye bir ses duyunca yatak odasına gittim. Çocuk yere düşmüştü. Gözleri sağa sola kaymıştı. Eşim çocuğa suni teneffüs ve kalp masajı yaptı. Bunun üzerine çocuk son nefesini verdi. Çocuğu sofra bezine sardım. Karakola götürmeye niyetlendim. Eşim tekme atıp çocukları öldürüp suçu üzerime atacağını söyledi. Sonra çocuğu balkona götürdü. ‘Hava soğuk birkaç gün kokmaz. Gömeriz sonra’ dedi.”

Haberin Devamı

‘Hapisten çıkıp sizi öldürürüm’

KÜÇÜK İzzet’in ablası S.K.’nın (7) 1 Kasım’da Bursa polisine verdiği ifade dehşetin boyutunu ortaya koyuyordu: “Babam bizi de döverdi. İzzet’i altına kaka yaptığı için dövüyordu, onun ellerini kollarını ısırıyordu, kafasını suya bastırıp çıkarıyordu. Onu cezalandırıyordu. Bazen İzzet’in yüzüne ayağıyla vururdu, kardeşimin ağzından kan gelirdi. Babam, bize ‘Olanları kimseye anlatırsanız, sizi hapisten çıkıp öldürürüm’
diyordu.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!