Korkmuyorum dedi, konuştu

Güncelleme Tarihi:

Korkmuyorum dedi, konuştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 1999 00:00

Haberin Devamı

DGM'de ifade veren manken Ebru Şimşek, Adnan Oktar'ın kirli çamaşırlarını ortaya serdi. Şimşek, ‘‘Kurban tek ben değilim. Birçok ünlü isme, sanatçı ve genç kıza şantaj yapıldı’’ dedi.

İŞ dünyasından, gazetecilere ve sanatçılara birçok kişi hakkında iftira ve şantaj kampanyası yürüttüğü gerekçesiyle yakalanıp geçen hafta çıkarıldığı DGM'de tutuklanan 'Adnan Hoca' lakaplı Adnan Oktar hakkında şikáyetçi olan manken Ebru Şimşek, dün DGM'de ifade verdi. Şimşek, ‘‘Hiçbir şeyden, hiç kimseden korkmuyorum’’ dedi.

Cinsel ilişkiye zorlandım

Adnan Hoca ile ilgili yapılan seri operasyonlardan sonra Ebru Şimşek'in de aralarında bulunduğu 20 kişinin, şikáyetçi oldukları belirtildi. Kendisine şantaj yapıldığını iddia eden Şimşek'in, ‘‘Beni rezil edeceklerini söylüyorlardı. Bu yüzden bazı müritlerle ilişki kurmak zorunda kaldım. Adnan Oktar'la tanıştırıldım ve onunla da ilişki kurmam istendi. Soyununca fıtığını gördüm. Çok fena oldum ve kaçtım’’ ifadesini tekrarladığı öne sürüldü.

Bir saat ifade verdi

Savcı Ahmet Gürses'in daveti üzerine kendi kullandığı Peugeot otomobille DGM'ye gelen Şimşek, Mehmet Ağar'ın kendisini yönlendirdiği iddiaları olduğu şeklindeki bir soru üzerine, ‘‘Ağar'ı tanımam. Böyle bir şey söz konusu değil’’ dedi. Savcının yanına saat 14.45' te çıkan Ebru Şimşek, yaklaşık bir saat ifade verdi.

Mağdurlara çağrı yaptı

Ebru Şimşek DGM çıkışı, ‘‘Emniyetteki ifademi tekrarladım. Medyaya söylediklerimi de söyledim. Şikáyetçi oldum. Artık birinin bunlara dur demesi gerekiyor. Suç duyurusunda bulunmak isteyenler gönül rahatlığıyla gelebilirler. Bunlar yalnız bana yapılmadı. Birçok genç kıza, sanatçıya, birçok ünlü insana yapıldı. Ama su yüzüne çıkan benim şantaj kasetlerim oldu. Allah'ın adaleti her şeyden önce yerini buldu’’ dedi.

5 yıllık intikam

Ebru Şimşek, ‘‘Korkmuyor musunuz?’’ sorusunu ‘‘Neden korkacağım, olan beş yıl önce oldu. Yeni kaseti kim nasıl yapabilir? Adnan Hocacılardan şu an bir tehdit almıyorum. Olay, yargıya intikal etti. İfademi verdikten sonra aynı zamanda Adnan Oktar ve grup üyelerinden şikáyetçi de oldum. Ama hiçbir şeyden, hiç kimseden korkmuyorum’’ diye cevapladı.

Saçında uyuşturucu aranıyor

Operasyonla yakalanan Adnan Oktar'ın saçlarından alınan örnekler, uyuşturucu kullanıp kullanmadığının belirlenmesi için AMATEM'e gönderildi. Adnan Oktar'ın müritlerinin üzerinden çıkan çok miktarda para da, kriminal laboratuvar tarafından inceleniyor. Polis, bazı müritlerin ‘‘Hoca'nın kokain kullandığını gördük’’ şeklindeki ifadeleri üzerine, Hoca'nın saç örneklerini aldırarak AMATEM'e gönderdi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!