Kördüğüm dizisi yarın başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm dizisi yarın başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 14:18

FOX Tv'nin yeni dizisi Kördüğüm'ün tanıtım videoları yayınlandı. İddialı bir kadroyla karşımıza gelen dizinin başrollerini Belçim Bilgin, İbrahim Çelikkol ve Alican Yücesoy paylaşıyor. Peki Kördüğüm dizisinde rol alacak ünlü isimler hangi karakterleri canlandıracak?

Haberin Devamı

Kördüğüm dizisi Ocak ayında Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan tanıtım videolarıyla büyük yankı uyandıran dizinin yayın tarihi dizi severler tarafından merakla bekleniyor. Belçim Bilgin, İbrahim Çelikkol, Alican Yücesoy ve Naz Elmas gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi yarın ekranlara merhaba diyecek.

KÖRDÜĞÜM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Belçim Bilgin, İbrahim Çelikkol, Alican Yücesoy’un başrollerini paylaştığı Kördüğüm, koşulların değiştirdiği iki erkek ve bir kadının çevresinde gerçekleşen, modern zamanlarda bir metropolün kalbine inen aşk ve dönüşüm hikayesi…
Yeni nesil hayatlardaki zengin-yoksul ayırımını ve maddi-manevi bağlılıkları aşk üzerinden anlatan Kördüğüm, «Aşk değiştirir, iktidar kirletir.» cümlesinin üstünde yükselen bir dizi. Dizinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol’un bir otomotiv şirketinin sahibini canlandırdığı; ilk bölüm çekimleri Milano ve Como’da gerçekleştirilen Kördüğüm, 7 Ocak'ta FOX Tv'de...

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM DİZİSİ TANITIM VİDEOLARI

Kördüğüm Dizisi 1. Tanıtım Videosu

Kördüğüm Dizisi 2. Tanıtım Videosu

Kördüğüm Dizisi 3. Tanıtım Videosu

KÖRDÜĞÜM DİZİSİ BAŞROL OYUNCULARI KİMLER?

Rol: Ali Nejat Karasu
Oyuncu: İbrahim Çelikkol
Metropol cangılının tam ortasında yaşayan, güçlü, varlıklı, katı, insafsız genç bir işadamı... Ortaokuldan itibaren yurtdışının en prestijli okullarında yatılı okumuş, sevgiyi aile sıcaklığını, merhameti tanımamış. Yuvaya inanmaz, çocukları sevmez, kadınlara değer vermez, aşkı küçümser. Hayatta kazanmak ve başarılı olmaktan başka amacı yoktur. Ancak işinin ve projelerinin elde edilmiş başarısı artık onu heyecanlandırmamaktadır. Güce ve dünya nimetlerine o kadar doymuştur ki, sadece ölümle oyun oynamaktan zevk alır. Tehlikeli sporlar yapar, ölümün nefesini hissetmekten hoşlanır. Kazanma güdüsünü sınayacak yeni mecralar arayışındadır hep.

Haberin Devamı

 

Rol: Naz Özer
Oyuncu: Belçim Bilgin
Dünya nimetlerine değil, insanlara ve duygulara değer veren, maddi açılımlarda kanaatkar, ideallerinde talepkâr, yeni çocuk doktoru olmuş genç bir kadın. Cesurdur, sözünü sakınmaz, haksızlıklar karşısında susmaz. Kocası Umut ile yaşadığı ilk aşkının meyvesi olan bebeğini hamileliği sırasında kaybetmesinden sonra kalben tamamen bedeninde ölen minik bebeğine bağlıdır. Onun üstüne başka bir bebek istemeyecek, belki de bir daha çocuk sahibi olamayacaktır. Umut’un ikinci bir çocuk isteği aralarında hep bir çatışma konusu olur. Ve Umut ile Naz’ın evliliklerindeki kırılma noktaları giderek büyür.

 

Rol: Umut Özer
Oyuncu: Alican Yücesoy
Yoksul ama sevgi dolu, cefakar bir annenin tek başına büyüttüğü, iyi, idealist şövalye ruhlu bir adam. Haksızlıkların karşısında sonuna kadar direnen, insana değer veren, dikkatli ve idealist bir yapısı var. Uzaktan pırıltılı görünen, insanın içini kamaştıran bu dünyanın cazibesine kapılan, yetenekli, çok hırslı bir tasarımcıdır Umut. Belki de hepsinden önemlisi budur: Umut’un henüz ortaya çıkmamış yeteneği ve zekası. Umut’un sıfır noktasından, yokluktan ve çaresizliklerden başladığı hayatında, yeteneği sayesinde yakaladığı bir fırsatla amacı giderek değişir. Ne pahasına olursa olsun yükselmek tek hedefi haline gelir.

Haberin Devamı

Rol: Didem
Oyuncu: Naz Elmas
Orta halli bir ailenin güzel kızı. Akıllı, sevecen, gururlu, romantik, hayalperest... Ali Nejat Karasu ile tanışması hayatını değiştirir

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!