Koray Aydın: Gözlerimiz kefen giyenleri arıyor

Güncelleme Tarihi:

Koray Aydın: Gözlerimiz kefen giyenleri arıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 00:21

Bayırbucak Türkmenleri’ne destek olmak için 2 ay önce gittiği Suriye’nin Türkmen Dağı bölgesinde öldürülen 32 yaşındaki güvenlik görevlisi Ferhat Tüle, dün İstanbul’da defnedildi.

Haberin Devamı

Esenyurt’ta yaşayan Ferhat Tüle, 2 ay önce savaşmak için Suriye’ye gitti. Türkmen Dağı Sahil Tümeni’ne katılan Ferhat Tüle, geçen hafta bir çatışma sırasında keskin nişancılar tarafından vurularak hayatını kaybetti. Cenazesi uçakla İstanbul’a getirilen Ferhat Tüle için dün Esenyurt Mehmet Coşkun Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.

İkindi vakti yapılan törene MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP MKYK Üyesi Erdem Karakoç ve MHP eski milletvekili Koray Aydın da katıldı. Aydın cami avlusunda, “Orada var olması gereken devletin yerinde bugün ülkücüler kendi mazilerinden gelen Türklük duygusuna sahip çıkma arzusu ile şehit oluyorlar. Bu nesil geçmişte de bedel ödemiş bir nesil. Hepimizin gözleri beyaz kefen giyenleri arıyor. Ama onları Türklük mücadelesinin verildiği hiçbir yerde görmüyoruz” dedi. Tüle, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Mezarlığı’nda babasının mezarına defnedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!