Köpük içinde öldüren dans

Güncelleme Tarihi:

Köpük içinde öldüren dans
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2012 02:41

Alanya’da bir otelin plajında düzenlenen partiye katılarak dans eden Çağrıhan Topyıldız (17) fenalaşarak öldü.

Haberin Devamı

Balıkesir’den ailesi ve yakınları ile birlikte Alanya’ya tatile gelen Çağrıhan Topyıldız, kardeşi ve bir akrabasıyla birlikte önceki akşam Mahmutlar beldesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin plajında düzenlenen partiye katıldı. Kumsalda kurulan köpük makinesine yakın noktada dans ettiği sırada fenalaşan Topyıldız bir anda yere yığıldı.

PLAJ PARTİSİNDE ŞOKE EDEN ÖLÜM / WEB TV

Hayata döndüremediler

Dilini yutan Topyıldız’a ilk müdahaleyi otelin bir yetkilisi yaparken, 112 Acil servise haber verildi. Plaj partisinde eğlenen turistler müziğin kesilmesiyle birlikte dağılırken, yerde hareketsiz yatan Topyıldız gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olay yerine gelen jandarma, partinin olduğu alanda incelemelerde bulundu. Çağrıhan Topyıldız’ın cesedi Alanya Belediye Mezarlığı morguna kaldırılırken, gencin kesin ölüm nedeni otopsinin ardından belli olacak.

Haberin Devamı

Partide yığılıp kaldı

Turistik yörelerin vazgeçilmez eğlencesi köpük partisine bu kez ölüm karıştı. Plajdaki köpük partisine katılan Çağrıhan Topyıldız dans ederken yığılıp kaldı. Topyıldız’ın ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!