Köprüden atlayan gencin cenazesi memleketine gönderildi

Güncelleme Tarihi:

Köprüden atlayan gencin cenazesi memleketine gönderildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2009 16:00

FATİH Sultan Mehmet Köprüsü’nden atlayarak yaşamına son veren Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü yüksek lisans öğrencisi 30 yaşındaki Ali Hikmet Karayel'in cenazesi, İstanbul’da düzenlenen törenlerin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Manisa’ya gönderildi.

Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemleri tamamlanan Ali Hikmet Karayel’in cenazesi yüksek lisans yaptığı Boğaziçi Üniversitesi’ne getirildi. Ali Hikmet Karayel’in cenazesi buradan üniversitenin Güney Kampus girişinin tam karşısında bulunan Ülker Camii'ne getirildi. Ali Hikmet Karayel için burada düzenlenen cenaze törenine annesi Fadime Karayel, babası Yaşar Karayel, üniversiteden öğretim görevlileri ve arkadaşları katıldı. Karayel’in cenaze töreninde gözyaşlarını tutamayan anne Fadime ve baba Yaşar Karayel, yakınlarının yardımıyla güçlükle ayakta durabildi

Törene katılan Ali Hikmet Karayel’in okul arkadaşları, “Psikolojisi intihar edebilecek bir halde değildi. Çok neşeli ve sevecen bir yapıya sahipti. Nasıl böyle bir şey yaptı anlaşılır gibi değil” diye konuştular. Ali Hikmet Karayel’in cenazesi öğlen kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere memleketi Manisa’nın Turgutlu İlçesi’ne gönderildi.

Ali Hikmet Karayel iddiaya göre, cumartesi gecesi Taksim’de bir arkadaşının doğum günü partisinde kız arkadaşıyla tartıştı. Karayel,03.30 sıralarında evine gitmek üzere yola çıktı. Karayel bindiği taksinin şoförüne Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne geldiğinde midesinin bulandığını söyledi. Otomobilden aşağı inen Karayel kendisini korkuluklardan aşağı bıraktı. Herhangi bir not bırakmayan Ali Hikmet Karayel’in cesedi sabah saatlerinde İstinye-Tarabya arasında kıyıya yakın bir yerde bulunmuştu.

T.D. : OLAYLA İLGİM YOK

Karayel'in tartıştığı ve kız arkadaşı olduğu iddia edilen T.D, ise, kendisinin intihar gecesi Istanbul'da olmadığını, halen de Isparta'da bulunduğunu belirterek, “Olayla bir ilgim yok.Kendisini üniversiteden tanırdım. ” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!