Köpek, bir defada 21 yavru doğurdu

Güncelleme Tarihi:

Köpek, bir defada 21 yavru doğurdu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2007 15:15

ESKİŞEHİR’de 18 aylık ‘Zeyna’ adlı Golden Retriever cinsi köpek, bir defada 21 yavru dünyaya getirdi. Köpeğin sahibi Ali Hamaykaya yavruları satacağını söyledi.

Haberin Devamı

Fevzi Çakmak Mahallesi’nde oturan ve balık satıcılığı yapan 31 yaşındaki Ali Hamaykaya’nın köpeği Zeyna’nın, bir defada 21 yavru doğurması şaşkınlık yarattı. Evli 2 çocuk babası Ali Hamaykaya, köpeğini sürekli balıkla beslediğini belirterek, “Bu kadar çok yavru doğurmasına ben de çok şaşırdım. Bu cins köpeklerin bu kadar sayıda yavru doğurduğunu hiç duymadım. Zeyna bana göre bir rekor kırdı” dedi.

Annelerini emmek için sıraya giren yavru köpeklerin birbirleriyle oynaşması ilgi çekiyor. Ali Hamaykaya, evde besledikleri ‘Garfield’ adlı kedinin de yavru köpeklerin yanından ayrılmadığını söyledi. Yavru köpekleri satmayı düşündüğünü belirten Ali Hamaykaya, “Bu köpekler gayet uysal ve zararsız. Bu kadar yavruyu benim bakmam imkansız. Bu yavruları 350 YTL'den satmayı düşünüyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ali Harmaykaya, eşi Nuran'la birlikte evlerinde Zeyna’nın yanı sıra 2.5 yaşındaki Golden Retriever cinsi ‘Badi’ adlı bir erkek köpek de beslediklerini, dünyaya gelen 21 yavru köpeğin babasının da Badi olduğunu söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!