Konya ve ilçelerinin seçim sonuçları oy oranlarıyla hurriyet.com.tr seçim özel sayfasında olacak

Güncelleme Tarihi:

Konya ve ilçelerinin seçim sonuçları oy oranlarıyla hurriyet.com.tr seçim özel sayfasında olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2019 15:15

Oy kullanma işleminin yurt genelinde tamamlanması ardından Konya seçim sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Konya ve ilçelerinin yerel seçim sonuçları anbean kamuoyuyla paylaşılacak. Açılan sandıklara göre 31 Mart Konya anlık seçim sonuçları, partilerin oy dağılımı, il il seçim sonuçları, en doğru ve en kesin seçim sonuçları tüm detaylarıyla hurriyet.com.tr seçim özel sayfasından görüntülenebilecek.

Haberin Devamı

Konya'da 31 Mart Yerel Seçimleri için oy kullanma işlemi sona ererken, sandıklar görevliler tarafından açılmaya başlandı.  Konya'da 31 Mart Yerel Seçimleri için kullanılan oyların ardından sandıklar açılmaya başlandı. Sandık görevlileri ilk olarak sandıklardaki mühürleri kırarak zarfları sandıktan çıkardı. Ardından sandık görevlileri tarafından zarflardaki oy pusulaları sayılmaya başlandı. Yurdun dört bir yanında olduğu gibi Konya'da ikamet eden vatandaşlar da seçim sonuçları ve oy oranları için sabırsızlanıyor.

Anlık seçim sonuçları, partilerin oy dağılımı, il il seçim sonuçları, Konya'nın tüm ilçelerinin yeni belediye başkanları, en doğru ve en kesin seçim sonuçları tüm detaylarıyla Hurriyet.com.tr seçim özel sayfasında olacak. 

SEÇİM SONUÇLARI SEÇİM ÖZEL SAYFAMIZDA OLACAK

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!