Kont Spencer: 'Prens'in yeniden evlenmesine itirazım yok'

Güncelleme Tarihi:

Kont Spencer: Prensin yeniden evlenmesine itirazım yok
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 30, 2001 13:32

Bundan 4 yıl önce geçirdiği bir trafik kazasında yaşımını yitiren Prenses Diana'nın ağabeyi Kont Spencer, kızkardeşinin eski eşi Prens Charles'ın yeniden evlenmesine karşı olmadıklarını söyledi. Diana'nın ölümünden sonra Prens ile hiç görüşmediklerini söyleyen Kont Spencer "Ancak yeğenlerimin yanında olmayı her zaman sürdüreceğim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Galler Prensesi Diana'nın ağabeyi Kont Spencer, kardeşinin eski eşi Prens Charles'ın uzatmalı sevgilisi Camilla Parker Bowles ile evlenmesine, aile olarak bir itirazları bulunmadığını söyledi.

Prenses Diana ile Prens Charles'ın evliliklerinin 20. yıldönümünde LBC radyo istasyonuna demeç veren Kont Spencer, kız kardeÅŸinin 1997 yılında bir otomobil kazası sonucunda ölümünün ardından yeÄŸenleri Prens William ve Prens Harry için duyduÄŸu kaygıların da boÅŸ olduÄŸunu anladığını söyledi.Â

Kız kardeşinin eski eşi Prens Charles ile artık hiç görüşmediklerini belirten Kont Spencer, ''ancak ona karşı hiçbir olumsuzluk da beslemiyorum'' dedi.  

 Prens Charles'ın Diana'nın ölümünden sonra bir kez daha evlenip evlenmeyeceğinin tamamen kendi tercihi olduğunu belirten Spencer, ''bunu her zaman da böyle gördük, kendisi gerekli görüyorsa evlenir'' diye konuştu.  

Yeğenleri için elinden gelen her şeyi sonuna kadar yaptığını, bunu kız kardeşine borcu olduğunu ifade eden Kont Spencer, iki gencin gelecekteki yaşamlarında da yanlarında olmayı sürdüreceğini söyledi.  

YeÄŸenlerini son derece akıllı, dengeli ve uyumlu iki genç insan olarak tanımlayan Kont Spencer, ölen kız kardeÅŸini unutamadığını, onu çok sık düşündüğünü belirtirken, ''YaÅŸasaydı 40 yaşında olacaktı. Ve eminim ki, o inanılmaz cazibesiyle yaÅŸlansa bile insanların kalbindeki yerini koruyacaktı'' dedi.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!